::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

شرکت تایلندی تولیدکننده عسل

دروبگردیهایی که داشتم به وبسایت یکی ازشرکتهای تایلندی تولیدکننده عسل برخوردم و یادم اومدچندی پیش تعدادی ازمحصولات آنرایکی از دوستان درسفری که به تایلند داشته بود به همراه آورده بود که ازکیفیت قابل قبولی برخوردار بود.

نکته جالب اینه که صاحب این شرکت بزرگ یک زنبوردار ساده بوده که با تلاش و کوشش خودش مجموعه ای چنین موفق بوجودآورده که دارای محصولات متنوعی از عسل بوده و درشاخه آموزش و کسب تاییدیهای بین المللی نیز موفق بوده است.

نکته جالب دیگه اینه که وبسایت این شرکت علاوه بر زبانهای انگلیسی و تایلندی و چینی و روسی به زبان فارسی هم ترجمه شده است.

نکاتی چندپیرامون عسل:

***رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه می کند ، است .
بطور مثال عسل آویشن تیره و عسل گشنیز شفاف و بیرنگ است .
***تنها روش قطعی برای تشخیص عسل خالص و مصنوعی سنجش میزان ساکاروز موجود عسل در آزمایشگاه است ،میزان ساکاروز در عسل مصنوعی بیش از چهار درصد است.
***بهترین شرایط برای نگهداری عسل ،جای خشک و دمای بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد است          ***عسل را در ظروف شیشه ای و پلاستیکی نگهدارید ، نگهداری عسل در ظروف فلزی سبب عوض شدن طعم و مزه عسل در مدت زمان کوتاهی می شود.



 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٧/٧
comment نظرات ()