::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی

 

کنگره نقش زیست فناوری در صنایع غذایی توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اهداف و زمینه های تخصصی زیر در 20-19مهرماه 1390 برگزار می گردد

محورهای همایش:
  • زیست فناوری و صنایع غذایی
  • معرفی محصولات غذایی تراریخته(GMF)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند(Functional Food)
  • نقش زیست فناوری در تولید غذا داروها(Nutraceutical)
  • جایگاه زیست فناوری در تولید افزودنی های غذایی
  • ایمنی محصولات غذایی تراریخته(GMF)
  • کاربرد زیست فناوری در ایمنی و سلامت مواد غذایی
  • نقش زیست فناوری در کیفیت محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش آلاینده های محصولات غذایی
  • نقش زیست فناوری در کاهش مصرف سموم و موادشیمیائی خطرناک
  • رفتارشناسی جامعه در رابطه با محصولات غذایی تراریخته
  • ایمنی زیستی در مقررات و سازمان های بین المللی و منطقه ای و جنبه های اخلاقی آن
  • کنترل کیفی محصولات غذایی تراریخته                         لینک مطلب

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٤/۳٠
comment نظرات ()

تأثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی

توی وبگردیهایی که داشتم به این مطلب که توسط نشریه علوم و تحقیقات به چاپ رسیده برخوردم.دوغ یک نوشیدنی ایرانی است که به دلیل پایین بودن پ هاش آن درمدت نگهداری آب میاندازد.درسالهای اخیرمطالعاتی درزمینه پایدارسازیدوغ صورت گرفته که این هم یکی از آنهاست .گفتم بدنیست شماهم روی اون مطالعه ای داشته باشید ومنتظرگرفتن نظرات دوستانی که دراین صنعت مشغولند هستم.

لینک مطلب

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٤/٢٧
comment نظرات ()