::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

نمایشگاه سی یل مونترال کاناداصحنه جهانی مواد غذایی

نمایشگاه سیال کانادا

در نمایشگاه بین المللی مواد غذایی مونترال (سی یل)  خیلی چیزهای متفاوت می بینید: مربای سیر، پیاز یا قارچ، انواع پنیرهایی که با شکلات یا شیره های محلی (سی روپ دو ارابل) مخلوط شده اند، ازدواجی موفق از مزه های نامتعارف که تا  میخوریم خوشمان میآید و  به آن عادت میکنیم.  ولی بزرگترین انقلاب در اندازه غذاها روی داده است. خوراک ها از پرس های آماده خوردن به لقمه ای تغییر شکل داده اند.  حتی سالادها و یا میوه های خرد کرده به اندازه یک وعده ارائه داده میشوند. یا در یک ساک کوچک پلاستیکی  یا به شکل ساندویچی با نان بسیار نازک، و در هرحال اشتها آور، آماده مصرف برای مردمی که بیش از 5 دقیقه وقت برای نارهارشان اختصاص نمیدهند. در انقلابی که بوجود آمده ارائه زیباییهای مواد غذایی فراموش نشده است.اما این انقلاب مواد غذایی و ایده شکم چرانی جهانی از کجا آمد؟ به نقل از سایت رادیوی دولتی کانادا، مهاجرانی که به سرزمین های جدید آمدند، همراه با تخصص و تحصیلات،  خوراکی های خود را نیز آورند و رستوران های ملیت های مختلف مردم را با فرهنگ غذایی نقاط مختلف جهان آشنا کردند. از طرف دیگر وسائل ارتباط جمعی، کتابها و فیلم های آشپزی نیز انقلابی در آشپزخانه های کانادا پدید آوردند و  مزه ها و ترکیب های جدید خوردنی را معرفی کردند. تغییرات به اندازه ای است که امروزه 67 درصد کانادایی ها سوشی را تجربه کرده اند، غذایی با برنج و ماهی خام که پدران آنها هرگز نام آن را هم نشنیده بودند.........

***برگرفته ای ازگزارش خانم میترا روشن خبرنگاراهل مونترال

جهت اطلاعات بیشترازاین نمایشگاه لطفابه وبسایت آن مراجعه نمایید دراینجا 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱:٠۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱/٧
comment نظرات ()