::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

هفت استاندارد جدید در زمینه غذایی و کشاورزی تدوین شد

حمیرا نوروزی زاده " معاون نظارت بر تدوین استانداردهای ملی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران افزود: استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در تولید کنسرو و قارچ خوراکی، نگهداری گوشت، تخم مرغ و ماهی در سردخانه‌ها و نکتار انبه از جمله استانداردهای تدوین شده در زمینه غذایی است .

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/۳/۱٩
comment نظرات ()

بوروکراسی و قوانین ناکارآمد وزارت‌ بهداشت و درمان

افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد واحدهای جدید صنعتی غذایی در کشور فی‌نفسه یک امر مثبت و یک گام به جلو تلقی می‌شود اما قوانین پیچیده و دست‌وپاگیر موجود و مشکلات اخذ مجوزها و پروانه‌های مربوطه از نهادهای مرتبط ممکن است باعث دلسردی سرمایه‌گذاران و صاحبان صنعت در زمینه تولید و فراوری محصولات شود. قوانین و مقررات قدیمی که تدوین آن بعضا به سال‌های دور برمی‌گردد، باعث ایجاد سردرگمی و بوروکراسی ناکارآمد در روند صدور پروانه‌های بهره‌برداری و ساخت و حتی نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع غذایی شده است. علی موحد دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی و دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با  اشاره به این مشکلات، عملکرد وزارتخانه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را مورد انتقاد قرار داده و کوشیده است با شناختی که از ظرفیت‌های کانون دارد با ارائه پیشنهاد، موانع موجود بر سر راه صنایع غذایی را مرتفع سازد .....ادامه مطلب

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/۳/۱۳
comment نظرات ()