::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

اتريشي‌ها در ايران آبجوي غيرالكلي توليد مي‌كنند

به گزارش بي‌بي‌سي، شركت اوتاكرينگر كه از كارخانه‌هاي بزرگ آبجوسازي اتريش است اعلام كرد: با يك شركت ايراني براي توليد آبجوي غيرالكلي به توافق رسيده و قرارداد نهايي را امضا كرده است.
حجم اين قرارداد كه زير‌نظر اتاق تجارت اتريش به امضا رسيده، ۲۵ميليون يورو است.
رسانه‌هاي اتريش به تفصيل درباره اين توافق گزارش داده و آن را موفقيتي براي صنايع آبجوسازي كشورشان دانسته‌اند.
بنا به اطلاعيه كارخانه اوتاكرينگر، كارخانه تازه، در ۲۰۰كيلومتري شهر تهران احداث مي‌شود و در مرحله اول سالانه ۶۰ميليون ليتر آبجوي غير‌الكلي توليد مي‌كند.
برنامه كارخانه اين است كه در مرحله اول، سه محصول مختلف با طعم‌هاي ليموترش، تمشك و سيب توليد كند.
طبق اطلاعيه‌اي كه منتشر شده است، كارخانه اوتاكرينگر به شركت ايراني در توليد و همچنين بازاريابي و احتمالا صدور محصولات كمك مي‌كند.
آبجوي توليدي شركت اوتاكرينگر «نول كوما يوزف» نام دارد، اما احتمال دارد كه محصول شركت ايراني، با نام ديگري به بازار بيايد.
در گزارش‌ها، از «شركت صنايع غذايي كيلو» به عنوان طرف ايراني قرارداد توليد آبجوي غيرالكلي نام برده شده است.
دو شركت ايراني و اتريشي در نظر دارند نخستين فرآورده‌هاي كارخانه را تا دو سال ديگر به بازار عرضه كنند. ش
توماس زاوتنر، سخنگوي كارخانه اوتاكرينگر در گفت‌وگويي با بي‌بي‌سي ضمن تاييد اين موضوع گفت: ساخت كارخانه در ايران شروع شده و براي آماده كردن بازار ايران، محموله نسبتا كوچكي از فرآورده‌هاي اوتاكرينگر از وين به ايران فرستاده شده است تا بازار نوشيدني و مصرف‌كنندگان ايراني با آبجوي ما آشنا شوند

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٦/٢/٢٩
comment نظرات ()

ادامه تحصيل دردانشگاه مکگيل کانادا

حالا که صحبت از دانشگاه مک گیل کردیم اجازه بدهیدشرایط ادامه تحصیل برای دوره دکتراوفوق لیسانس دررشته صنایع غذایی را نیز برایتان ذکرکنم.درزیرعینا ایمیلی که ازدپارتمان صنایع غذایی دراین مورددریافت کردم رابرای اطلاع بیشتردوستان ذکرمیکنم امیدوارم مفیدواقع شود:

Dear Nader

Thank you for your interest in the Department of Food Science and
Agricultural Chemistry.  McGill is an international university whose
main language of instruction is English.

All application information and procedures as well as the application
itself is available to be filled out online at the website below.

http://www.mcgill.ca/applying/graduate

Upon correct completion of any application to graduate studies at
McGill
University, it asks for a credit card number and $80,00 is charged at
this point.  Only credit cards may be used to cover the cost of an
application.

The following documents are required for consideration of any
application. (Note: TOEFL/IELTS scores are required for all
international and permanent resident students unless they can provide
proof of being total educated in English during their B.Sc.

Required documents

Transcripts: Applicants are responsible for ensuring that two (2)
official transcripts or certified copies of their complete
university-level academic record are sent to McGill by all universities
previously attended. Transcripts in languages other than English or
French must be accompanied by an English or French translation provided
by the institution issuing the transcript or by a certified translator.

Letters of recommendation: Applicants are required to ask two
instructors familiar with their work to send letters of recommendation
on letterhead with original signatures.

Test scores: If required, test scores must be less than 2 years old and
received directly from the testing agency.

Please note that all documents submitted to McGill University in
support
of an application to be admitted, including, but not limited to
transcripts, diplomas, letters of reference and test scores, become the
property of McGill University and will not be returned to the applicant
or forwarded to another institution under any circumstance.


ALL REQUIRED DOCUMENTS ABOVE should be sent to the following address:

McGill University, Macdonald Campus
Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry
Macdonald Stewart Bldg. MS 1-034
21,111 Lakeshore Dr.
St. Anne de Bellevue, Quebec
Canada, H9V 3X9

Please note, it is extremely IMPORTANT to have McGill University,
Macdonald Campus, Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry and
Macdonald Stewart Bldg. in the address as documents often get lost
without this information.
The minimum requirement for entry into our M.Sc. program is a 3.0 B.Sc.
cumulative GPA and a 3.2 GPA for the last two years of B.Sc. study.

The minimum requirement for entry into our Ph.D. program is a 3.4 M.Sc.
cumulative GPA and a 3.2 GPA for the last two years of B.Sc. study.

For international students, the deadline for applying to the Winter
2008
Session is July 1, 2007 and all documents must be received by our
department by July 31, 2007.

For Canadian and permanent resident students, the deadline for applying
to the Fall 200 Session is June 1, 2007 and all documents must be
received by our department by June 15, 2007.

Unfortunately the department can provide no financial assistance to our
graduate students, therefore in order to study here at McGill
University
you must be self funded. The yearly cost of living here is about
$25,000
to $30,000 Canadian. The chance of being admitted without being
completely self-funded is minimal at best.

This department is not able to help you to arrange financial aid or
Student Loans.


These problems are best addressed with our Student Services department.
Below is the financial aid website of Student Services. They can also
make you aware of any scholarship that are available.

All further enquiries on this matter should be addressed to them.

http://www.mcgill.ca/studentaid

Once all documents have been received, your file will be processed and
evaluated.  You will receive an answer in due course.


You can find more information on the department and the research we do
as well as our graduate programs at the following website:

www.mcgill.ca/foodscience

Regards,

Deborah Martin
McGill University, Macdonald Campus
Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry
deborah.a.martin@mcgill.ca

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/٢/٢٧
comment نظرات ()

ورود رییس آزمایشگاه های صنایع غذایی دانشگاه Mc gill کانادا به ایران

 

به گزارش خبرگزاری صنایع غذایی ایران ، آقای مهندس "ابراهیم نوروزی" (رییس آزمایشگاههای صنایع غذایی دانشگاه Mc gill کانادا ) جهت انجام چند workshop تخصصی به ایران می آید .برنامه ایشان بدین شرح میباشد:

۱- برگزاری سمینار یکروزه در دانشگاه تهران در تاریخ 12 خرداد
2- برگزاری work shop در شهرستان تبریز در تاریخ 15 خرداد
3- برگزاری work shop در مرکز آموزش صنعت غذای تهران در تاریخ 22 خرداد

از کلیه علاقمندان جهت شرکت در این work shop ها تقاضا می شود که با شماره های 22075782-5 و22065416 ( سرکار خانم مهندس عطایی ) تماس حاصل فرمایند.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/٢/٢٢
comment نظرات ()

بيش از يك ميليون تن شكر به صورت رسمي وارد كشور شده است

گویا سیاستهای افراط وتفریط به بخش صنایع غذایی کشورهم شدیدا انتقال یافته است!!!بدون هیچگونه دخل وتصرفی لطفاخبرسایت فارس نیوزراملاحضه نمایید:

صادق خليليان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، افزود: در حالي كه در بالاترین برآورد حداكثر نياز كشور به شكر يك ميليون و 900 هزار تن مي‌باشد، سال گذشته حدود يك ميليون و 400 هزار تن شكر در داخل توليد شد كه كسري نياز كشور، حداكثر 500 هزار تن بود، اما بيش از يك ميليون تن شكر به صورت رسمي وارد كشور شده است.
معاون برنامه‌ريزي و اقتصادي وزير جهاد كشاورزي خاطر نشان ساخت: طبق قانون برنامه چهارم توسعه واردات و صادرات بر اساس دو مكانيسم ديوار تعرفه و موانع فني قرنطينه‌اي انجام مي‌شود، ولي اين دو ابزار به تنهايي كافي نيست.
وي گفت: تعرفه‌هاي واردات به قدري تعيين نمي شود كه از توليد داخلي حمايت شود‌، زيرا واردات انجام مي‌شود، بيش از نياز هم وارد مي شود، ولي مصرف كننده از آن نفع نمي برد، توليد كننده هم با مشكل فروش نرفتن محصول خود همراه مي‌شود.
اين مقام تصريح كرد: در شرايط كنوني شكر خارجي ارزان كه با هزينه تمام شده هر كيلوگرم 400 تا حداكثر 450 تومان وارد مي شود ، اگر روال طبيعي داشته باشد، بايد به دست مصرف كننده كيلويي 500 تومان برسد، ولي شكر و قند در بازار 850 تا900 تومان به دست مصرف كننده مي رسد.
وي گفت: اين توصيه كه برخي افراد ادعا مي‌كنند، واردات براي حمايت از مصرف كننده است، درست نيست، زيرا در عين وجود شكر داخلي و وفور واردات بيش از نياز كشور ، قيمت شكر براي مصرف كننده همچنان بالا است...    بقیه رادرسایت فارس نیوز بخوانید

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/٢/٢٠
comment نظرات ()

اطلاعيه معاونت دارووغذادرموردزعفران تقلبی

كارشناسان دفتر بازرسي ويژه معاونت غذا وداروي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان،با همكاري اداره آگاهي استان محموله اي شامل16 هزار بسته رنگ غذايي حاوي ماده سرطانزاي تارتارات سديم كه بطور غير مجاز به جاي زعفران درمواد غذايي استفاده مي شود كشف و ضبط كرده اند.اين محموله كه آماده توزيع در استان اصفهان بود از كشور هند وارد و قرار بود در مراكز تهيه مواد غذايي ، قناديها و مراكز توليد پولك و نبات توزيع گردد .قابل ذكر است كه توزيع اين محصولات وارد شده در كشور هند اكيداًممنوع است . 

لذا بدين وسيله به كليه رستورانها ، قناديها و و مراكز توليد پولك و تنقلات هشدار داده مي شود كه مراقب زعفرانهاي تقلبي باشند و محصولات مورد نياز خود را از افراد قابل اطمينان و شناخته شده تهيه نمايند

 

 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/٢/۱٦
comment نظرات ()

اطلاعيه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دراين هفته

*معاونت دارو وغذای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دراعلامیه ای اعلام کرد توزیع عسل بانام گل نجیم خوانسار باکدبهداشتی جعلی به شماره ۲۰۶۰۷درسطح استان ممنوع بوده و همشهریان عزیز درصورت مشاهده محصول فوق بااداره دارووغذاواقع درهزارجریب کوچه ششم و یاشماره تلفن ۷۹۲۲۰۶۸ تماس حاصل نمایند.

*دراطلاعیه ای جداگانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد که فسفید آلومینیوم یافسفوتوکسین که برای نگهداری درسیلوها استفاده میشود دارای سمیت شدید بوده ومصرف نادرست آن میتواند منجربه مرگ شود لذاازکلیه شهروندان عزیزدرخواست میشود ازاستفاده از این نوع قرصها درسطح خانه ویاخرده فروشی جداخودداری نمایند.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٦/٢/٥
comment نظرات ()