::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

ويژگيهای فرآيند توليد آب معدنی

1.آب از چاههای آب معدنی یا چشمه های آب معدنی بوسیله پمپ به مخازن نگهداری  انتقال میابد

 ۲. با افزودن مواد شیمیایی باعث تجمع مواد معلق در آب ودر ته انبارهاته نشین شده و خارج میگردد.

3.برای از بین بین بردن عمده باکترهای موجود در  آب آنرا بوسیله کلر ضدعفونی مینمایند.

4.پس از مدت طولانی ذخیره آب براحتی میتوان مشاهده نمود که مقدار باکتریها و رنگ اب به شدت کاهش داشته است و ذرات معلق در آب به مرور زمان ته نشین شده و از آب خارج میگردد.

5.آب را به مخازن هواگیری پمپ میکنند که در اثر این عمل گازهای شیمیایی غیر ضروری و همچنین از بوهای مواد آلی نا خواسته و سایر میکرو ارگانیزمها  کاهش میابد

6.آب از لایه های مختلف شنی با اندازه های یکسان عبور داده شده و صاف میشود.این مرحله بایستی با دقت کامل انجام گیرد زیرا حجم زیادی از مواد معلق در آب ممکن است از شنها عبور نماید.

7.کربن فعال یکی از متداولترین مواد تصفیه کننده  آبهای آشامیدنی و آبهای معدنی میباشد که آلودگیهای غیر محلول آب را به خود جذب مینماید.روش کار آن بر اساس همان جذب فعال الکترو استاتیک میباشد.

۸.آب به منظور جداسازی آلودگيهای ريز و مواد سمی از ميکرو فيلترها عبور داده ميشود 

9.آب توسط اشعه یو وی استرلیزه میشود.

10.آب در ظروف یکبار مصرف در شرایط مناسب پر شده و دربندی میگردد

11.مشخصات لازم بر روی بطری آب چاپ شده و بسته بندی میگردد

12.محصول نهایی انبار میگردد

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٢٩
comment نظرات ()

آشنايی با فرآيند توليد آب معدنی

فرآيند توليد آب معدنی را به طور خلاصه به مراحل زير ميتوان تقسيم نمود:

←پمپ آب چشمه  ←مخزن ته نشين مواد معلق  ←ضدعفونی کردن(کلر زنی)  ← هواگيری

←تصفيه شنی آب  ← بوگيری بوسيله کربن فعال  ← عبور از ميکروفيلتر     ←فيلتر فشنگی

←استرليزاسيون     ←پرکردن در بطری و دربندی   ← بسته بندی    ←انبار

در روز آينده در مورد هر کدام از اين مراحل توضيحات تکميلی ارائه خواهد شد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:۱۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٢۸
comment نظرات ()

ALLERGY ALERT

بنابراظهارآژانس بازرسی مواد غذايی کانادا افرادی که نسبت به تخم مرغ و پروتئين سويا حساسيت دارند بايستی از مصرف يکنوع سوسيس به نام کيشکا که توسط کمپانی پرل به فروش ميرسد خودداری نمايند چرا که اين محصول شامل اينگونه مواد ميباشد.مشخصات کامل محصول فوق را در متن انگليسی زير ملاحضه نماييد: 

  • OTTAWA, October 14, 2004 - The Canadian Food Inspection Agency (CFIA) is warning people with allergies to egg or soy protein not to consume Kishka, a sausage, sold by Perl’s Meat Products Ltd. The affected product contains egg and soy proteins which are not declared on the label. This alert is of concern to those individuals who have allergies to egg or soy protein.The Perl’s Meat Products Ltd., Kishka, is sold in refrigerated trays weighing 0.540 kg and bearing UPC 0 55925 12434 8. All Best Before dates up to and including 04/10/24 are affected.The manufacturer, Perl's Meat Products Ltd., Toronto, Ontario is voluntarily recalling the affected product from the marketplace. This product has been distributed in Ontario.Consumption of this product may cause a serious or life-threatening reaction in persons with allergies to egg or soy protein. There have been no reported illnesses associated with the consumption of this product.The CFIA is monitoring the effectiveness of the recall.For more information, consumers and industry can call the CFIA at 1-800-442-2342. 8:00 a.m. to 4:00 p.m. local time - Monday to Friday

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٢۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٢٥
comment نظرات ()

FARRP

آلرژی به مواد غذايی

همانطور که ميدانيد آلرژی يا حساسيت نسبت به مواد غذايی ناشی از وجود يک پروتئينی است که بدن نسبت به آن عکس العمل از خود نشان ميدهد و ۸ گروه عمده مواد غذايی به نسبت زيادتری در اين امر موثر ميباشندوعبارتنداز:تخم مرغ و ماهی و غذاهای دريايی و شير و بادام و دانه درختان و آردوبرخی از چاشنيها. يکی ازچالشهای امروزی در صنعت غذا شناسايی و معرفی کردن ترکيبات محصولات غذايی به منظور جلوگيری از بوجود آمدن اينگونه آلرزيها در هنگام مصرف است.اداره دارو وغذای آمريکا به همين منظور اقدام به راه اندازی سايتی به نام FOOD ALLERGY RESEARCH and RESOURCE PROGRAM يا با نام اختصاری FARRP نموده است.اين وبسايت اقدام به اطلاع رسانی در زمينه آخرين اخبار و اطلاعات مربوط به اين گروه هشت گانه مينمايد.

  • Allergens are proteins found in common food ingredients. The Big Eight allergens are: Eggs, fish, shellfish, milk, peanuts, soy, tree nuts and wheat.. In this section, FARRP offers specific information on ingredients that are either derived from, or related to, the Big Eight allergens.  FARRP Website

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٠۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٢٢
comment نظرات ()

Smart Spot Symbol

لوگوی جديد محصولات پپسی

کمپانی Pepsi Co که علاوه بر فروش نوشابه پپسی انواع ديگری از نوشابه ها را هم در امريکا ارائه ميکند اقدام به معرفی لوگويی جديدبر روی بعضی ازمحصولات خود نموده است.اين لوگو به مصرف کنندگان  امريکايی نشان خواهد داد که محصول دارای اين لوگو از نظر تغذيه ای مناسب بوده ودارای مقدار مناسبی از انواع چربی يانمک و يا شکر مطابق با توصيه FDAيا آکادمی ملی علوم ميباشد.لوگویSmart Spot TM با رنگ سبز روشن در سمت راست و در قسمت پايين بسته بندی اين محصولات از اول سپتامبر معرف اينگونه محصولات خواهد بود.

  • PepsiCo announced the introduction of the Smart Spot™ symbol, which is designed to help U.S. consumers identify more than 100 of the company's food and beverage choices that contribute to healthier lifestyles. The Smart Spot logo will appear nationally beginning Sept. 1 on PepsiCo brands that include Tropicana, Gatorade, Frito-Lay, Quaker and Diet Pepsi. ........Read More

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱٩
comment نظرات ()

Controlled Smoker

توليد محصولات دودی

يکی از توليدات پر طرفدار در صنايع گوشتی (سوسيس و کالباس)وغذاهای دريايی و بعضی لبنيات نوع دود داده شده آنست.در حقيقت يکی از قديمی ترين روشهای نگهداری در صنايع غذايی همانا دود د ادن است که از دير باز مورد توجه بشر بوده است.يکی از شرکتهای پيشرو در طراحی و ارائه اطاقهای دود در آمريکا شرکتVortron ميباشد.اکثر محصولات اين شرکت از جنس استيل زنگ نزن ميباشد.برای ديدن محصولات مختلف اين کمپانی در اينجا کليک نماييد.

  • Vortron Smokehouses are industry leaders in both quality and ease of use. The stainless steel construction combined with the state of the art microprocessor controller gives you highest level of quality and control at affordable prices.   http://vortronsmokehouses.com/index.htm

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:۳٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱٧
comment نظرات ()

Pallet Truck

مدلهای جديد جک پالت

يکی از فعالترين بخشهای واحد توليدی صنايع غذايی بخش انبار(انبار مواد اوليه يا انبار توليد يا انبار محصول نهايی و...)ميباشد.بخش وسيعی از انواع مواد مورد نياز واحدهای مختلف در يک شرکت توليد کننده توسط ليفتراک يا جک پالتهای دستی انجام میپذيرد.شرکتهای زيادی در زمينه ساخت و ارائه اينگونه خدمات فعاليت دارند و با ارائه طرحهای جديد علاوه بر افزايش راندمان و کارايی باعث سهولت در امر جابجايی مواد ميگردد. شرکت Advace Liftدر امريکا نيز از جمله اين شرکتهاست.محصولی که توجه من را جلب کرد جک پالت مدلZEMHRP4527توليدی اين کمپانی است.اين مدل علاوه بر داشتن ظرفيت حدود ۱۲۰۰ کيلوگرم و استفاده از يک باطری ۱۲ ولتی کار جابجايی را بسولت انجام ميدهد.برای ديدن محصولات اين شرکت در اينجا کليک نماييد. 

  • The Advantage Model ZEMHRPT4527 pallet truck has a 2,200-lb capacity.The Truck can be used to moved pallet and containers,and it can serve as a workstation for assembly work,stacking application and more.  

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٥٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱٤
comment نظرات ()

Guidebook for the Preparation of HACCP Plans and Generic HACCP

راهنمای ايجاد سيستم حصپ در محصولات گوشتی و ماکيان

اگر در يکی از شاخه های صنايع غذايی که به نحوی باگوشت و ياماکيان سر وکار داريد و علاقه مند به ايجاد سيستم حصپ در واحد توليدی خودهستيد منابع و راهکارهای مناسبی را درسايت اداره کشاورزی امريکا-واحد ايمنی غذا و بازرسی ميتوانيد ملاحضه نماييد. 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱۳
comment نظرات ()

يک سايت مفيد

آيا تاکنون سری به سايت موسسه رژيم درمانی تن سالم زده ايد؟اين وبسايت حاوی اطلاعات جالبی در موضوعات:تغذيه مادر و کودک واخبار تغذيه ورژيم درمانی وخواص خوراکيها و صدها عنوان مناسب ديگر به زبان فارسی است.(که ای کاش بخش انگليسی آن هم راه اندازی ميشد)برای ديدن وبسايت اين موسسه در اينجا کليک نماييد. 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱۱
comment نظرات ()

مصرف کيوی و بيماريهای قلبی

نتايج پژوهشهاي محققان دانشگاه اوسلو در نروژ نشان مي‌دهد كه مصرف 2 تا 3 عدد كيوي در روز خطر بروز حمله قلبي را از بين مي‌برد.

به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا، به نقل از منابع اينترنتي، براساس اين بررسي‌ها به سرپرستي پروفسور آسيم دوتاروي از موسسه علوم پزشكي پايه، پس از مصرف 28 روز كيوي و روزانه 2 عدد از اين ميوه احتمال تشكيل لخته‌هاي خوني به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا خواهد كرد. مصرف آسپرين در حال حاضر ابتدايي‌ترين روشي است كه براي رقيق كردن خون بيماران مبتلا به امراض قلبي- عروقي تجويز مي‌شود. اين پروفسور توصيه مي‌كند كه كيوي مي‌تواند در اين زمينه جايگزين آسپرين شود. وي در اين خصوص تاكيد كرد نتايج اين مطالعه كاملا قابل اطمينان است و نشان مي‌دهد كه كيوي انتخاب فوق‌العاده‌اي براي افراديست كه سعي مي‌كنند از طريق رژيم غذايي مناسب سلامت قلب خود را حفظ كنند. اين محققان همچنين اعلام كردند كه با اين وجود تاثير مثبت كيوي با توجه به گزارشهاي پيشين بسيار بيشتر از اين مورد بوده است. در مارس سال گذشته نيز مطالعات انجام شده از سوي همين دانشگاه نشان داد كه اين ميوه در كنترل سرطان نيز مؤثرست.  نقل از سايت عياران

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٧
comment نظرات ()

China Accept McDonald's

ورود مک دونالد به چين

بنابر گزارش خبرگزاری تايوان رستورانهای زنجيره ای مک دونالد با موافقت دولت چين وارد بازار مصرف اين کشور ميشود.اين کمپانی در حال حاضر۵۹۵ شعبه را در مالکيت خودش دارد و قراراست ساليانه۱۲۰عدد به آن اضافه گردد.از اين پس مسافران به کشور چين ميتوانند  از محصولات اين کمپانی بهره مند گردند.اين کمپانی عظيم در بيش از ۶۰ کشور جهان شعبه دارد که بامراجعه به وبسايت آن و در بخشCountryميتوانيد ليست آنها را ملاحظه نماييد.

  • McDonald's received approval from China's government to start franchising its restaurants in that country. McDonald's now owns and runs all of its 595 outlets in China, and plans to add as many as 120 a year.Right now it has branch in more than  60 country.reported eTaiwan News

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٧/٤
comment نظرات ()

Tabriz Cap

شرکت درب شيشه تبريز

يکی از دارندگان تجهيزات مدرن توليد "در" فلزى شيشه هاى مواد غذايى در ايران شرکت درب شيشه تبريزاست.اين شرکت فعاليت خود را از سال ۱۳۷۸ آغاز کرده ومحصولات آن در۳ سايزبر حسب ميليمتر در اندازه های ۶۳و۶۶و ۸۲ارائه ميگردد.

  • Tabriz Cap Co. is a modern manufacturer of metal closures for glass jars.They are suitable for packing the heat treated (pasteurized and sterilized) and cold food, beverages, milk and baby food in glass jars.Available size in mm is :63&66&82 More

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٥٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٧/۱
comment نظرات ()