::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Women In Food Industry Managment

انجمن مخصوص مديران زن در صنايع غذايی

آيا ميدانستيد در کانادا انجمنی وجود دارد که جهت ايجاد ارتباط بين مديران زنی که در صنايع غذايی مشغول بکار هستند بوجود آمده؟يکی از اهداف اين انجمن تهيه راهنمايی است که شامل تحصيلات و سوابق هر يک از اعضا خواهد بود و به هر چه بيشتر آشنا شدن اعضا با يکديگر اقدام مينمايد.اين انجمن دارای وبسايت و هم چنين خبر نامه ميباشد.اگر در کلان شهر تورنتو زندگی ميکنيد و اگر در يکی از سطوح مديريتی در زمينه صنايع غذايی فعاليت داريدوعلاقه مندآشنايی با ديگرهمکاران خود هستيدميتوانيد به عضويت اين انجمن درآيد.(توجه داشته باشيد که فقط و فقط خانمها ميتوانند به عضويت اين انجمن در آيند.)اتفاقا دفتر ان انجمن در منطقه ريچموند هيل واقع شده که برای بسياری از ايرانيهای ساکن تورنتو منطقه ای نام آشناست.برای ديدن وبسايت  انجمن مديران زن صنايع غذايی کليک نماييد.

  • Would you like to network with other women at the management level in the food industry? If you live or work in the Greater Toronto Area - or visit the area you can join them.....More

     

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۳۱
comment نظرات ()

Introducing a New Book about PET

با افزايش روز افزون استفاده از ظروف پلی اتيلنی(PET) جهت بسته بندی نوشيدنيهای مختلف و کاربرد آنها در صنايع غذايی نياز به تدوين استانداردهای مناسب در اين زمينه ضروری به نظر ميرسد.

European Food Research and Technology  اقدام به ارائه روشهای کنترل کيفيت و شناخت از کيفيت ظروف پلی اتيلنی را در مرداد ماه گذشته نموده است. اطلاعات بيشتر را در اينجا ملاحظه نماييد.
  • European Food Research and Technology
    Publisher: Springer-Verlag Heidelberg
    ISSN: 1438-2377 (Paper) 1438-2385 (Online)
    DOI: 10.1007/s00217-004-0990-6
    Issue: Volume 219, Number 4
    Date:  September 2004
    Pages: 438 - 443
  • Safety and quality of plastic food packaging materials: validation of a modified chemical inertness test method for refillable poly(ethylene terephthalate) bottles      Find Here

     

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢٩
comment نظرات ()

راهنمای آشپزی به صورت آنلاين

بی شک کتابهای بسياری در زمينه تهيه غذاهای مختلف چاپ و تهيه شده است که گاها بسيار گران هم ميباشند.اگر خواستار نسخه آنلاين آن به زبان فارسی هستيد ميتوانيد به سايت شتر دات کام  (که توسط آچار فرانسه هم معرفی شده)مراجعه کنيد.يک ليست کامل ديگر از طرز تهيه غذاهاشامل غذاهای دريايی و نان ومرغ و نوشيدنيها و پيش غذاوسوپ و سالاد و برنج و اقلام زياد ديگری را به زبان انگليسی ميتوانيد در اينجا ملاحضه نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٢۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢٧
comment نظرات ()

CANADA: Asian supermarket chain continues expansion

يکی از بزرگترين سوپرمارکتهای زنجيره ای ارائه کننده غذاهای آسيايی با نام T&T Supermarketدر نظر داردفروشگاهی به مساحت۵۰هزاراسکوئرفيت در نزديکی تورنتوافتتاح نمايد.اولين شعبه اين فروشگاه زنجيره ای در سال۱۹۹۳در شهر ريچموند ايالت بريتيش کلمبيا افتتاح گرديد.جالب است بدانيد در حدود نيم ميليون چينی در تورنتوزندگی ميکنند.

  • Canada's biggest Asian supermarket chain just got bigger. T&T Supermarket, which focuses on providing a range of Asian foods using a western approach to supermarket management, opened its first supermarket in Richmond, British Columbia in 1993.It has now opened a 45,000 square foot store in Toronto - the 11th in the chain - and plans to open an even larger store (65,000 square feet) later this year in the town of Milliken, just outside Toronto.Toronto is home to approximately half a million residents of Chinese descent. The new stores will be serviced by an eastern regional office scheduled to open this month, with an adjoining warehouse.    just food

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٥۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢٦
comment نظرات ()

Reference Texts and Videos ForThe Food Processing Industry

CTI Publications

قابل توجه دانشجويان واساتيد و دست اندر کاران صنايع غذايی.با مراجعه به وبسايت اين ناشر ميتوانيد بيش از ۱۰۰ عنوان مقاله و کتاب و ويدئو در ارتباط با صنايع غذايی را مستقيما خريداری نماييد.دقت نماييد که قيمتها در دو بخش برای داخل امريکا و خارج امريکا عنوان شده و کسانی هم که امکان خريد آنلاين ندارند ميتوانند با اينجانب جهت خريد تماس حاصل نمايند.

  • CTI Publications, Inc., has served the food processing industry since 1878, supplying basic information and technical publications needed by food processors worldwide, including FOOD PRODUCTION/MANAGEMENT, a leading industry monthly magazine. A complete range (over 85 titles) of technical reference books published for the industry cover all aspects of food processing, including, Quality Assurance, Current Good Manufacturing Practices, Canning, Glasspacking, Freezing, Aseptic Processing, Sanitation, Processing, Research & Development, HACCP, Production, Aseptic Processing, Technical Management Information, Human Resources, Fundamentals, Beverages, and Videos.     C.T.I PUBLICATION
     

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٤۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢۳
comment نظرات ()

Quick References

مروری سريع بر تبديل واحهای امريکايی به متريک:

Metric Measures to US Measures 
1 Dram (dr) =
.125
Ounces (oz)
1 Cubic Centimeter (cc) =
.03
Ounces (oz)
1 Liter (l) =
2.1
Pints (pt)
1 Gram (g) =
.035
Ounces (oz)
1 Kilogram (kg) =
2.2
Pounds (lb)
1 Millimeter (mm) =
.039
Inches (in)
 
US Measures to Metric Measures 
1 Ounce (oz) = 8 Drams (dr)
1 Ounce (oz) = 29.57 Cubic Centimeters (cc)
1 Ounce (oz) = 29.57 Milliliters (ml)
1 Pint (pt) = .47 Liters (l)
1 Ounce (oz) = 28.35 Grams (g)
1 Pound (lb) = .45 Kilograms (kg)
1 Inch (in) = 25.4 Millimeters (mm)
Quick Reference (Inches to Millimeters)
Inches (in)
 
Millimeters (mm)
1/32
=
0.8
1/16
=
1.6
1/8
=
3.2
1/4
=
6.4
3/8
=
9.5
1/2
=
12.7
5/8
=
15.9
3/4
=
19.1
7/8
=
22.2
1
=
25.4
Liquid Measure Conversions
 
  Minims Drams Ounces Gills CC Liters
1 Dram 60 1 0.125 0.03125 3.69661 0.0037
1 Ounce 480 8 1 0.25 29.5729 0.0296
1 Gill 1920 32 4 1 1 0.001
1 Milliliter 16.231 0.2705 0.0338 0.0084 1 0.001
1 Liter 16231.1 270.518 33.8147 8.4536 1000 1
1 Pint 7880 128 16 4 473.167 0.4731
1 Imperial Pint - - 19.21 4.803 568.095 0.588095
1 Quart - - 32 8 946.333 0.946333
1 Imperial Quart - - 38.43 9.607 1136.486 1.1365
1 Gallon - - 128 32 3786.331 3.7853
1 Imperial Gallon - - 153.72 38.430 4545.946 4.545946

Units of Capacity (Cubic Centimeters/Milliliters to Ounces) 

CC/ML OZ CC/ML OZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
20
25
30
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
.0338
.0676
.1014
.1352
.1691
.2029
.2367
.2705
.3043
.3381
.5072
.6762
.8453
1.0143
40
50
60
75
100
125
150
200
250
300
400
500
750
1000
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
1.3524
1.6905
2.0286
2.5358
3.3810
4.2263
5.0715
6.7620
8.4525
10.1430
13.5240
16.9050
25.3575
33.8100
Fluid Conversions 
Drams Ounces CC/ML
1/4
1/3
1/2
1
2
3
4
6
8
1/32
1/24
1/16
1/8
1/4
3/8
1/2
3/4
1
.924
1.232
1.845
3.697
7.393
11.090
14.787
22.180
29.574


   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢٢
comment نظرات ()

Halal Certification

The Islamic Food And Nutrition Council Of America

يکی از اقليتهای بزرگ در آمريکای شمالی جمعيت مسلمانان ميباشند.يکی از مسائل مورد توجه ايشان مصرف مواد غذايی حلال است.برای انجام اين مهم انجمن IFANCA اقدام به صدورگواهی حلال بودن مينمايد. دروبسايت اين انجمن ميتوان به اطلاعات جامع و کاملی در مورد غذاهای حلال و حرام دسترسی داشت.

  • IFANCA's goal is to introduce the institution of Halal to food processors, educators and regulatory bodies, to develop an awareness of Halal among all consumers, to make Halal foods conveniently available to all consumers and to provide Halal solutions to consumer needs.         IFANCA 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٢۱
comment نظرات ()

Master of Science Degree-Distance Education

دوستانی که دارای مدرک کارشناسی صنايع غذايی هستند و علاقه مندبه ادامه تحصيل در مقطع فوق ليسانس هستند ميتوانند در دوره M.S از راه دور دانشگاه کانزانس در ايالت مانهاتان کشور امريکاادامه تحصيل دهند.کليه شرايط و مشخصات اين دوره را در اينجا ملاحضه نماييد.

  • Manhatan University  offers Distancea Education- Master Program.You can find more information Here

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٥٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱٩
comment نظرات ()

Water Quality-Hardness

يکی از اولين کارهای کنترل کيفيت در هر کمپانی مواد غذايی کنترل کيفيت آب مصرفی برای توليد محصولات است و يکی از مهمترين اين پارامترها اندازه گيری سختی آب است که روشها و دستورالعملهای مختلفی جهت اندازه گيری آن وجود دارد.جهت پاسخ به درخواست يکی از دوستان عزيز يکی از روشهای سريع و در عين حال ساده تيترومتری را در زير خدمتتان عنوان ميکنم.در صورتی که دوستان روشهای ساده ديگری سراغ دارند خوشحال ميشم به اطلاع بقيه هم برسانند.(البته ساده ترين راه استفاده از کيتهای آماده است است ولی چون امکان استفاده آن برای همگان ميسر نيست ميتوان از اين روش استفاده کرد)

  • مقدار ۵۰ سی سی  نمونه را برداشته و حدود ۰.۵ گرم *معرف اريو کروم بلاک تی به آن اضافه کرده و سپس چند قطره بافر ۱۰.۴ به آن اضافه ميکنيم.رنگ شرابی بوجود آمده  را(در صورتی که آب سختی داشته باشد)با محلول EDTA**يک صدم مولار تيتر کرده تا به رنگ آبی تبديل شود.عدد مصرفی را در ۲۰ ضرب کرده تا ميزان سختی آب بر حسب کربنات کلسيم بدست آيد.                                       *۱گرم اريو کروم خشک را با ۹۹ گرم کلريد سديم در هاون ساييده و سپس استفاده میکنيم.  **جهت بدست آمدن محلولEDTA يک صدم مولار ۳.۷۲ گرم آنرا در يک ليتر حل نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱٥
comment نظرات ()

نمايشگاه بين المللي صنايع غذايي و پذيرايي در مالزي

كوالالامپور سپتامبر سال ميلادي 2005 ميزبان يكي از مهمترين گردهمايي هاي صنايع غذايي و پذيرايي جهان خواهد بود. از ويژگيهاي مهم اين رويداد بين المللي اختصاص برنامه هاي خاصي براي معرفي غذاهايي كه با گوشت حلال پخته مي شوند و برگزاري  كنفرانسي بهمين منظور با نام كنفرانس غذاي حلال 2005 در حاشيه گردهمايي اصلي مي باشد كه براي اولين بار به همت صاحبان صنايع غذايي و هتلداران مالزي برگزار خواهد شد. پيش بيني مي شود در اين گردهمايي بين المللي بيش از 750 سرآشپز از كشورهاي مختلف جهان براي طبخ و ارائه غذا به توجه به فرهنگهاي مختلف حضور يابند وبه تبليغ دستاوردهاي خود در اين زمينه بپردازند.برای ديدن سايت آن در اينجا کليک نماييد.  نقل از سايت شيلات

  • Food and Hotel Malaysia will return on 20 - 23 September 2005 at the new Kuala Lumpur Convention Centre in the heart of Kuala Lumpur. Set amidst a backdrop of economic stability and a growing economy, Malaysia's premier event for the food, hotel and hospitality industry, will once again, see the convergence of over 500 companies interacting with 15,000 trade professionals drawn from all sectors of the industry....More

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٢:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱٤
comment نظرات ()

Introdusing a Encyclopedia about Oil&Fat Products

معرفی يک فرهنگ مفيد در زمينه چربی و روغنها

فرهنگ Bailey's  در ابتدا در سال ۱۹۴۵ ميلادی منتشر شد و به صورت يک رفرنس مناسب درزمينه شيمی و تکنولوژی چربی وروغنها در آمد.چاپ ششم اين فرهنگنامه قابل دسترسی است و در شش جلدنيز ميباشد که پنج جلد آن مربوط به روغنها و چربيهای خوراکی و يک جلد آن در ارتباط با چربيها و روغنهای غير خوراکی است.قيمت آن ۱۱۲۵ دلار امريکايی است و از طرف موسسه Wileyدر ۳۶۲۲صفحه به چاپ رسيده است.البته لارم به ذکر است که از  بهمن ماه امسال قابل خريداری است.آقای فريدون شهيدی گرد آورنده آن ميباشد.در صورت تمايل به خريداری اين کتاب ميتوانيد مستقيما با تلفن ۰۰۱-۴۴۰۱۲۴۳۷۷۹۷۷تماس گرفته يا با اينجانب هماهنگی نماييد.

  • "Bailey's Industrial Oil and Fat products"    ISBN:0-471-38460-7     Price:1125.00$  Pages:3622      Fereidoon Shahidi,Editor-in-Chief  6-Volume Set,6th Edition

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٤۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱۳
comment نظرات ()

جشنواره ميوه و سبزيجات 19 مهر برگزار مي شود

اولين جشنواره «ميوه، سبزيجات و لبنيات»، 19 مهرماه برگزار مي شود.
به گزارش ستاد خبري اولين جشنواره «ميوه، سبزيجات و لبنيات»، اين جشنواره براي نخستين بار با همياري وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشكي و دفتر تغذيه و بهداشت وزارت آموزش و پرورش در كشور برگزار مي شود.
اين همايش 19 لغايت 23 مهرماه در مركز آفرينش هاي هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در ضلع شمال شرقي پارك لاله برگزار مي شود.  
نقل از روزنامه کيهان

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱۱
comment نظرات ()

Angelus Can Machine Company

معرفی شرکت آنجلوس

 کسانی که به نحوی با صنعت کمپوت و کنسرو سر و کار دارند با ماشينهای دربندی و دوخت قوطی کنسرو با نام آنجلوس کم و بيش آشنا هستند. اين کمپانی در سال ۱۹۱۰ ميلادی فعاليت خود را آغاز کرد.محل فعلی آن در لوس آنجلس ايالت کاليفرنيا ميباشد.محصولات اين شرکت علاوه بر برخورداری از راندمان بالا از کيفيت مناسب نيز برخوردار ميباشد.نمايندگيهای اين کمپانی در کشورهای اروپايی از قبيل انگليس و بلژيک نيز قابل دسترسی ميباشند.همچنين مدل تی ۱ ساخت اين شرکت مناسب برای واحدهای تحقيق و توسعه و آزمايشگاهها ی مواد غذايی جهت ساخت نمونه های توليدی ميباشد.برای ديدن بخشی از آخرين توليدات اين شرکت در اينجا  کليک نماييد.

  • You're looking at the company responsible for the basic expertise that produces the machinery to close approximately 65 percent of all finished cans in the world.Angelus Can Machine Company is one the best in this field... More 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٢:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/۱٠
comment نظرات ()

A little about MSG

M.S.G اختصار نام Monosodium glutamate با فرمول شيميايی C5H8NNaO4.H20 ميباشد که در صنايع گوشتی سوپها ويا سسها به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار ميگيرد.اين ماده به صورت گردی سفيد رنگ و به سرعت قابيت حلاليت در آب را داراست.اين ماده به تنهايی نميتواند معطر کننده و تشديد کننده طعم باشد و به صورت مخلوط با ديگر مواد طعم دهنده به ميزان ۰.۱تا ۱ درصد افزوده ميشود.منبع اصلی آن آمينو اسيدی است به نام اسيد گلوتاميک که به طور طبيعی در موادی همچون گوشت و شير و ماکيان يافت ميگردد.بدن انسان به طور طبيعی هم اين آمينو اسيد را توليد ميکند.اين ماده به دو صورت يافت ميگردد: Bound glutamate که با ديگر آمينو اسيدها تشکيل ملکول پروتئين داده است و يا به صورت آزاد  که يعنی به پروتئينی متصل نيست و همين نوع دوم است که باعث بوجود آمدن طعم و مزه مناسب ميگردد.اين ماده از سال ۱۹۵۹ در ليست گراس داره دارو و غذای آمريکا قرار گرفته است.برای اطلاعات بيشتر به سايت اختصاصی آن در اينجا مراجعه نماييد.

  • MSG (Monosodium glutamate ) is a flavor enhancer which has been used effectively for nearly a century to bring out the best flavor of foods. Its principal component is an amino acid called glutamic acid or glutamate. Glutamate is found naturally in protein-containing foods such as meat, vegetables, poultry and milk. The human body also produces glutamate naturally in large amounts. The muscles, brain and other body organs contain about four pounds of glutamate, and human milk is rich in glutamate, compared to cow's milk, for example.In the United States, MSG has been included in the FDAÌs list of substances known as Generally Recognized as Safe (GRAS) since 1959.   Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:۳۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/٦/٩
comment نظرات ()