::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Iran Agrofood 2004

با عرض پوزش از دوستان و سروران گرامی از اينکه اين چند روزه نتوانستم وبلاگ را به روز نمايم.مسافرت به ايران و بيماری همزمان دست به دست يکديگر دادند تا من چند روزی از شما به دور باشم.به هرحال قبل از هر چيز در مورد نمايشگاه هفته قبل عرض کنم که:-شرکت کنندگان کانادايی در نمايشگاه آگرو فود ۱۳۸۳ به شرح ذيل بودند:

۱-وزارت کشاورزی کانادا ۲-سفارت کانادا در ايران بخش بازرگانی ۳-شرکت کاناسترا ۴-شرکت هيدرو تک ۵-اتاق بازرگانی گلستان ۶-شرکت ام.بی.ام ۷-شرکت سويل اينکورپوريتد کانادا ۸-شرکت تی.جی.تی ۹-يونيمکس                               

  • Canadian Companies Participation @Iran Agrofood2004: 1-AAFC&The Canadian Ministry of Agriculture    2-Canadian Embassy Commericial Section   3-Canastra Inc.  4-Hydrotech  5-Lil Farm  6-M.B.M  7-Sevil Incorporated Canada  8-Trans Global Trading Corp.  9-UnimaxCanada 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۳/۱۱
comment نظرات ()

تاييد محصول امگا ۳يک شرکت کانادائی توسطFDA

يکی از بزرگترين کمپانيهای توليد کننده ترکيبات مربوط به محصولات دريايی در کانادا شرکتONCيا به عبارت کامل OCEAN NUTRITION CANADAميباشد.با استفاده از محصولات اين شرکت ميتوان ميزان مواد مغذی در محصول نهايی را افزايش داد و يکی از ان ترکيبات ترکيب امگا۳ ميباشد.در آخرين اخبار منتشره اين محصول نيز مورد تاييد اداره دارو و غذای امريکا قرار گرفته و به ليست گراس اضافه شده است.برای اطلاعات بيشتر و آشنايی با اين شرکت اينجا را کليک نماييد.

  • "Canadian company achieves GRAS":
    The omega-3 powder fish oil ingredient from Halifax-based Ocean Nutrition Canada has achieved Generally Recognized As Safe status with the FDA .    
    CLICK HERE

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۳/۳
comment نظرات ()

اثر مصرف برنج آسياب نشده در جلوگيری از بيماری آلزايمر

گروهی از محققان ژاپنی کشف کرده اند که برنج قهوه ای(برنج آسياب نشده)ميتواند در جلوگيری از بيماری آلزايمر(فراموشی به هنگام پيری) موثر باشد.ظاهرا اين نوع برنج حاوی پروتئينی به نام بتا-آميلوئيد است که يکی از عوامل موثر در ابتلا به اين بيماری است.جدول ارائه شده در زير نشاندهنده اينست که در مرحله آسياب برنج چه عوامل تغذيه ای مفيدی از دست ميروند گه از جمله شامل فيبر غذايی نيز ميباشد.اين خبر توسط انجمن داروسازی ژاپن گزارش گرديده و علاقه مندان ميتوانند جزئيات آنرا در اول جولای در بولتن عمومی داروسازان ژاپنی مطالعه نمايند.برای ديدن سايت خبری انجمن داروسازان ژاپن اينجا را کليک نماييد.

                        Brown Rice                                 White Rice
                           1 cup                                          1 cup
Calories                232                                             223
Protein                 4.88 g                                          4.10 g
Carbohydrate        49.7 g                                           49.6 g
Fat                     1.17 g                                           0.205 g
Dietary Fiber        3.32 g                                          0.74 g
Thiamin (B1)       0.223 mg                                      0.176 mg
Riboflavin (B2)    0.039 mg                                      0.021 mg
Niacin (B3)         2.730 mg                                        2.050 mg
Vitamin B6         0.294 mg                                      0.103 mg
Folacin               10 mcg                                        4.1 mcg
Vitamin E           1.4 mg                                         0.462 mg
Magnesium         72.2 mg                                       22.6 mg
Phosphorus         142 mg                                       57.4 mg
Potassium           137 mg                                        57.4 mg
Selenium             26 mg                                        19 mg
Zinc                   1.05 mg                                      0.841
mg                          Ref.

  • Japanese cosmetic manufacturer FANCL's research group discovered the effectiveness of pre-germinated brown rice against Alzheimer's disease in collaboration with Meijo University Professor Makoto Ukai, reported Japan's Corporate News Network.  Full Story                            

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۳/٢
comment نظرات ()

سيستم حصپ در بخش لبنيات

يکی از برنامه های سالهای اخير در زمينه صنعت غذا اجرای سيستم Haccp در بخشهای مختلف صنايع غذايی است.گاها در تفسير و يا شناسايی مراکز بحرانی اختلاف نظراتی در شرکتهای مختلف به چشم ميخورد.يکی از بهترين راههای شناسايی مراکز مخاطره آميز در طی توليد محصولات صنايع غذايی استفاده از راهکارهای پيشنهادی اداره دارو و غذای امريکاست که بايستی اذعان کرد از بهترين وبسايتهايی است که در اين زمينه ميتواند راهگشا باشد.اگر در بخش شير و لبنيات فعاليت داريد و ميخواهيد سيستم حصپ را در شرکت خود پياده نماييد سايت پيشنهادی امروز را از دست ندهيد.برای ديدن این سايت اينجا کليک نماييد.

  • HACCP recommendations for Grade A milk production :    CLICK HERE

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٢٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۳/۱
comment نظرات ()