::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Canning Instruction References

امروز ميخواهم يک رفرنس مناسب برای کسانی که در صنعت کمپوت و کنسرو مشغول به کار هستند را معرفی کنم.اين قسمت مربوط به سايت اداره دارو و غذای امريکاست و اطلاعات جامعی از مراحل مختلف صنعت کنسرو سازی در اختيار متقاضيان قرار ميدهد.فقط کافی است اينجا کليک نماييد.

The FDA "Instructions for Establishment Registration and Processing Filing for Acidified and Low- Acid CannedFoods" are excellent .It would be possible to use for your instructions, as such, as a reference.  Click Here

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:٢۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۳٠
comment نظرات ()

Poultry poisoning breakthrough

دانشمندان انستيتو ی تحقيقات غذا در کشور انگليس دريافته اند که تعدادی از باکتريهای غير پاتوژن که در روده مرغ بالغ به طور طبيعی وجود دارند قادرند تعدادی از باکترهای بيماريزا را از بين ببرند.

اين محققان دريافته اند که باکتری غير پاتوژن لاکتو باسيلوس جانسونی يک باکتری خطرناک به نام کلستريديوم پرفرنژنس را از روده مرغ پاک مينمايد.باکتری فوق به طور طبيعی در روده مرغ وجود دارد بدون آنکه سبب بيماری در حيوان گردد.

اين خبر از اين لحاظ مهم است که ممکن است به حذف برخی از داروها(مثل residues که در صنعت مرغداری مصرف دارد)و توسط مصرف اينگونه مرغها وارد چرخه غذايی ما گشته منجر گردد.نتايج بيشتر اين تحقيقات را در اينجا ملاحضه نماييد.        

Scientists from the Institute of Food Research, UK, found that specific probiotics - beneficial bacteria -can destroy pathogenic bacteria living in the gut of poultry. The discovery could help remove the threat of bacterial food poisoning from the food chain, reported Food Production Daily.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٢:٥٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢۸
comment نظرات ()

New Scanning Technology

يکی از مسايل مطرح در زمينه ايمنی غذا مساله انتقال آلودگی ميکروبی توسط دستهای آلوده کسانی است که به طور مستقيم با مواد غذايی سر و کار دارند.ميکرو ارگانيسمهای فراوان و گاهی خطرناک از طريق تماس دست آلوده با مواد غذايی قابل انتقال ميباشند.عده زيادی از پرسنل شرکتهای مواد غذايی يا بيمارستانها يا رستورانهاو... علاقه چندانی به شستشوی دستها بعد از رفتن به توالت از خود نشان نميدهند .يکی از مسايلی که بايستی به طور جدی از طرف تيم مديريت و بخش کنترل کيفيت مورد بازرسی مرتب قرار بگيرد همين قضيه ميباشد.امروز به خبری برخوردم که در اين زمينه کمک بسياری ميتواند بکند.دستگاه اسکنر جديدی به بازار ارائه شده که با اسکن کردن از دست شما در صورت وجود ميکرو ارگانيسمها(خصوصا از نوع ميکروارگانيسمهای مدفوعی)در روی دستها آنرا نشان خواهد داد.در مورد رستورانها يا حتی کارخانجات توليدی کافی يک عدد از آنها در ابتدای ورود به سالنهای توليد نصب گردد و هر کس پس از اسکن دست خود وارد گردد توسط اين دستگاه بخشهای آلوده به ميکروب کاملا مشخص خواهد بود.نحوه کار و توضيحات بيشتر در مورد اين دستگاه را درسايت خبریآسوشيتد پرس  ملاحضه نماييد.

New light-scanning technology borrowed from the slaughterhouse promises to help hospital workers, restaurant employees - one day, even kids - make sure that hand washing zaps some germs that can carry deadly illnesses.The blue-light scanners could dramatically improve hygiene among employees who forget to wash their hands after bathroom breaks. This practice is a leading cause of food poisoning that afflicts tens of millions of Americans every year. Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٦
comment نظرات ()

The world's leading exporter of frozen potato products is Canada

آيا ميدانيد بزرگترين توليد کنند گان و صادر کنندگان سيب زمينی(بصورت يخ زده)در جهان کدام کشورها ميباشند؟بر اساس آمار ارائه شده از طرف FAS (بخش سرويس خارجی اداره کشاورزی آمريکا)تا قبل از سال ۱۹۹۸ کشور ايالات متحده آمريکا بزرگترين صادر کننده محصولات سيب زمينی به صورت يخ زده بوده است اما بعد از اين سال کشور کانادا از امريکا پيشی گرفته و در جای نخست از آن سال تاکنون قرار گرفته است.

بد نيست بدانيد کشور چين با بيش از توليد ۲۰درصد سيب زمينی سرتاسر دنيا به عنوان بزرگترين توليد کننده سيب زمينی در جهان به حساب ميايد.برای مطالعه بيشتر و بررسی وضعيت بقيه کشورها اينجا کليک نماييد.اگر هم مايليد به کليه اخبار و اطلاعات در مورد سيب زمينی دسترسی داشته باشيد به اين سايت مراجعه نماييد.  

The world's leading exporter of frozen potato products is Canada: followed by the U.S. and the European Union, according to statistics. Before 1998, the U.S. was the largest exporter of frozen potato products, but Canada took over first place in 1998 and has been the leading exporter since then.  More Information 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٥۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٥
comment نظرات ()

Egg Nutrition Center

آيا در صنايعی مشغول بکار هستيد که به نحوی با تخم مرغ سر و کار داريد يا اينکه از علاقه مندان به خوردن تخم مرغ هستيد يا از توليد کنندگان آن ميباشيد يا علاقه مند به دانستن اطلاعات تغذيه ای جامع در مورد آن ميباشيد؟اگر جواب بلی است بازديد از سايت E.N.C  را به شما توصيه مينمايم .

مرکز تغذيه تخم مرغ در سال ۱۹۸۴ به منظور ايجاد رابطه بين توليد کنندگان و مصرف کنندگان اين محصول و هم چنين ايجاد يک بانک اطلاعاتی -اقتصادی در کشور امريکا بوجود آمد.اين مرکز در شهر واشنگتن دی سی مستقر ميباشد .تازه ترين اخبار مربوط به مقالات و تحقيقات انجام شده در مورد تخم مرغ را ميتوانيد در اين سايت پيدا نماييد.  

.The Egg Nutrition Center (ENC) was established in 1984 for the purpose of providing commercial egg producers and processors, health promotion agencies, and consumers with a resource for scientifically accurate information on egg nutrition and the role of eggs in the health and nutrition of the American diet. The Center exists under an cooperative agreement between the American Egg Board [AEB] and United Egg Producers [UEP]. ENC is located in Washington, DC and communicates regularly with industry, government, the media, and a variety of health promotion and nutrition agencies 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٤
comment نظرات ()

Soy may help fight baldness, cancer

 مردانی کهTofuوSoy(يک نوع نوشيدنی چينی يا ژاپنی شامل لوبيای جوشانده و شير و غيره که طرز تهيه آن را ميتوان در اينجا پيدا کرد) را به طور معمول مصرف مينمايند کمتر دچار طاسی و سرطان پروستات ميشوند.

در تازه ترين گزارش محققان دانشگاه کلرادوی امريکاکه درآخرين نسخه مجله علمی Biology of Reproduction به چاپ رسيده اعلام شده که مصرف محصولات فرعی سوي ميتواندترشح هورمون دی هيدرو تستوستورون که در طاسی مردان موثر است را متوقف کند. هم چنين مصرف اينگونه محصولات باعث جلوگيری از رشد سلولهای سرطانی پروستات ميگردد.

هرچند که در علم پزشکی امروزی داروهای زيادی در اين ارتباط وجود دارد ولی نکته قابل توجه طبيعی بودن سوي و محصولات فرعی آنست. 

 Men who eat  soy products could save themselves from both baldness and prostate cancer, Colorado State University researchers say. In a new report, the researchers found that a byproduct of soy can stop the male hormone dihydrotestosterone, or DHT, from promoting prostate-cancer growth. DHT is also a major cause of male-pattern baldness, reported The Sacramento Bee. Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٠۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٢٢
comment نظرات ()

Get that grilled flavour without the grill

بدون کباب کردن از مزه کبابی لذت ببريد!!!

يکی از طعمهای پر طرفدار طعم خاصی است که بهنگام کباب کردن مواد غذايی و به خصوص محصولات گوشتی در آنها ايجاد ميشود.

کمپانیRed Arrow  در کشور امريکا بتازگی پودر خشکی را به بازار مصرف ارائه نموده است که با افزودن آن به مواد گوشتی دقيقا همان طعم و مزه زمان کباب شدن آنها را احساس خواهيد نمود.کار ساخت طعم دهنده های مختلف توسط اين شرکت به سال ۱۹۵۵ برميگردد.زمانيکه Dr. Clifford Hollenbeckشروع به بررسی راههای جداسازی  ترکيبات موثر در زمان دود دهی پرداخت و به اين نتيجه رسيد که موثرترين ماده موثر در زمان دود دادن با چوبهای طبيعی ياpyrolysis قابل جداسازی است.نام تجارتی اين محصولGrillin 2055است. توضيح کامل را در اينجا ملاحضه نماييد.

Red Arrow USA has developed dry powders that give the flavour of specific grilling methods. "Right off the charcoal grill taste" can be obtained by using Grillin 2055. For the "distinctive taste of gas grilling" there's Grillin 2056. For the "rich flame-broiled taste" there's Grillin 2057. Also new are the Roastin and Fruitwood Smokes lines of flavours.  Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱۸
comment نظرات ()

Virgin Oil de Coco-Crème has many uses

خواص روغن خالص نارگيل

روغن خالص و يکدست شيره نارگيل(فاز مايع داخل آن)توسط کمپانيQuality First International Incدرکانادا آماده ارائه به بازار فروش گرديده است.

اين روغن بنا بر ادعای شرکت فوق الذکر دارای هيچ گونه افزودنی يا نگهدارنده  در قبل و يا بعد از پروسس نميباشد.به رنگ سفيد و شفاف بوده و سرشار از ويتامين Eميباشد.قابليت حرارت دهی داشته و ميتواند به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار بگيرد.ضمنا ميتوان آنرا به مدت طولانی نگه داری نمودو قيمت مناسبی هم دارد.با توجه به نکات ذکر شده از آن ميتوان به عنوان جانشين ديگر روغنها در فرمولاسيون مواد غذايی مختلف استفاده کرد.برای اطلاعات بيشتر اينجا کليک نماييد. 

Virgin Oil de Coco-Crème has many uses
Virgin Oil de Coco-Crème from Cambridge, Ont.-based Quality First International Inc. is extracted from fresh coconut milk and has no chemicals, preservatives or additives before or after processing. The company says it's white and clear without refining, rich in vitamin E, edible, heat stable and gives flavour and long shelf life. Full story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱۱:۱۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱٥
comment نظرات ()

ٌWorld Meat Congress Canada 2004

پانزدهمين کنگره بين المللی "گوشت" امسال در کشور کانادا و در ايالت مانيتوبا از تاريخ۱۴ تا ۱۷ژوئن برابر با ۲۵تا۲۸خردادماه برگزار ميگردد.اين کنگره دوسالانه باهمکاری International Meat Secretariat که دفتر آن در پاريس مستقر است برگزار ميگردد.اين کنگره در دو سال پيش در شهر برلين آلمان برگزار گرديد و امسال برای اولين بار کشور کانادا ميزبان اين کنگره خواهد بود.کنگره بعدی در سال ۲۰۰۶ و در استراليا خواهد بود.

لازم به ذکر است که IMSدارای ۹۵ کشور عضو در سرتاسر دنياست.اين کشورها شامل:۲۶عضو در آمريکای جنوبی و ۱۰عضودرآمريکای شمالی و ۳۵ عضو در اروپای غربی و ۴ عضو در اروپای شرقی و ۱۲ عضو در شرق دور و ۸ کشور در افريقای جنوبی است.اگر در صنايع گوشتی فعاليت داريد و يا علاقه مند به يافتن انجمنها و يا اتحاديه های در ارتباط با صنعت گوشت در کانادا و آمريکا هستيد اينجا کليک نماييد

World Meat Congress comes to Canada
Canada plays host to the international red meat community this summer when the World Meat Congress convenes in Winnipeg from June 14 to 17. The congress, whose theme is "Meat Industry at a Crossroads," features four days of high level discussions in five key areas: future world meat policy, global demand for meat, international trade, health and safety and consumer perceptions and expectations. The sessions will run consecutively. Pre-congress meetings with the International Meat Secretariat take place on the first day. This is the first time the Congress has been held in Canada.
WINNIPEG,MANITOBA,CANADA2004

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱٤
comment نظرات ()

Study: Olive oil, nuts help cut cancer risk

مصرف روغن زيتون و گردو و فندق خطر ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد

سرطان مثانه چهارمين سرطان کشنده در بين آقايان است واين سرطان ساليانه باعث مرگ۱۲۵۰۰نفر  امريکايی ميگردد.شانس ابتلا به اين نوع سرطان در آقايان ۴ برابر در مقايسه با خانمها بيشتر است.

تحقيقات نشان ميدهد در صورتيکه ميزان کافی از ويتامين E با مصرف موادی مثل مغز گردو و فندق و امثال آن و يا روغن زيتون به بدن برسد خطر ابتلا به اين نوع سرطان به نصف کاهش پيدا ميکند.بد نيست بدانيد ميزان توصيه شده برای مصرف روزانه ويتامين E پانزده ميلی گرم ميباشد.

هم اکنون انستيتو بين المللی سرطان مطالعه ای را در دست اجرا دارد که اساس آن مصرف ۴۰۰ميلی گرم ويتامين Eو ۲۰۰گرم سلنيوم به صورت روزانه توسط ۳۲۰۰۰مرد به مدت هفت سال است تا مشخص گردد آيا باعث کاهش سرطان پروستات ميگردد يا خير.

Getting plenty of vitamin E by eating foods like nuts and olive oil appears to cut in half people's risk of bladder cancer, the fourth leading cancer killer among men, a new study suggests, reported Billings Gazette. The study was based on questionnaires of the eating habits of about 1,000 Houston residents. Those whose vitamin E intake was in the top 25% had just half as much bladder cancer as those in the lowest quarter. Full Story

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:٢٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱۳
comment نظرات ()

2nd International Tehran Food Festival

دومین جشنواره بین المللی غذا - تهران

خوب نوبتی هم باشه اينبار نوبت کشور عزيزمان ايران است.دومین جشنواره بین المللی غذاي تهران به عنوان یک رویداد فرهنگی در بهار سال 1383 در روز 28 ارديبهشت ماه 1383 افتتاح خواهد شد و تا روز 1 خرداد ماه 1383 ادامه خواهد داشت.(برابر با ۱۸ تا ۲۲ می۲۰۰۴) هدف از برگزاری این جشنواره به نمایش گذاشتن غذاهای محلی نقاط مختلف ایران و دیگر کشورها با بهره گیری از عناصر فرهنگی، به عنوان جاذبه های گردشگری و ارتقا سطح فرهنگ تغذیه و سلامت جامعه و ایجاد موقعیتی جهت معرفی و نمایش محصولات مرتبط با این بخش خواهد بود.اين نمايشگاه تحت حمايت شخص رئيس جمهوري ايران ، وزير فرهنگ و رئيس سازمان جهانگردي و همچنين اعضاي دولت برگزار خواهد شد .

در اين فستيوال چه چيزهايی وجود دارد: -غذاهای سنتی و محلی-غذاهای بين المللی -محصولات نان وشيرينی -غذاهای دريايی-محصولات غذايی-غذا و نوشيدنيهای عمومی-مواد اوليه-لبنيات-غذاهای کنسرو شده-غذاهای ويژه-پاستا و اسنک  -وسايل و تجهيزات ارائه غذا-غذاهای تهيه شده از سبزيجات-دسرها و بستنی-فرآورده های غذايی گوشت و مرغ-نوشيدنيهای غير الکلی-محصولات غذايی قابل فروش

Tehran 2nd International Food Festival as a cultural event is planed to be held in spring 2004. It aims to highlight a variety of food from various parts of Iran and other countries, utilizing cultural elementals tourism attraction and create an opportunity for demonstrating a wide range of products and identify Tehran Food Festival new business prospects.Full Srory

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۱٠
comment نظرات ()

Coca-Cola-Shiseido tieup to offer 'fat-burning' products

کمپانی کوکاکولاو شيسيدو ی ژاپن در ماه آينده يک نوشيدنی و يک کرم بدن تحت يک نام به بازار ارائه خواهند نمود.کمپانی کوکاکولا اين نوشابه رژيمی را که جهت سوزاندن چربيهای اضافی مورد استفاده قرار ميگيرد در ظرفهای ۴۱۰ ميلی ليتری و با قيمت ۱۶۰ين به بازار ارائه خواهد نمود.

کمپانی شيسيدوی ژاپن هم که يکی از معروفترين توليدکنندگان لوازم آرايشی بهداشتی در ژاپن است لوسيون بدن ساخت خود را در قوطيهايی با ظرفيت ۱۸۰ ميلی ليتر و با قيمت ۸۹۲ين وارد بازار خواهد نمود.

نکته جالب اينست که هر دو محصول اين کمپانيها شامل ترکيباتی از آب انگور و کافئين ميباشد.اين کمپانيها اسم دو محصول جديد را "unique adventure"نام گذاری کرده اند.

اين دو محصول از ۲۱ آپريل در داروخانه ها و سوپرمارکتها و مراکز خريدژاپن قابل دسترسی خواهد بود.

Coca-Cola (Japan) Co. and Shiseido Co. said Thursday they will launch next month a "fat burning" soft drink and body lotion developed under a single brand.The products, which both contain grapefruit juice and caffeine, will be released April 21.They called the tieup a "unique adventure."

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٩
comment نظرات ()

Economic Research Service

امروز قصد دارم يک سايت را خدمتتان معرفی کنم.اين سايت وابسته به بخش کشاورزی کشور ايالات متحده است و يکی از عمده ترين منابع تحقيقاتی و اقتصادی اين کشور محسوب ميگردد.اين مرکز در واشنگتن مستقر است و در حدود ۴۵۰کارمند و متخصص اين مرکز را اداره مينمايند. 

 بازديد از اين سايت را به دوستان عزيزی که علاقه مند به دانستن آخرين تحقيقات انجام شده در زمينه کشاورزی و صنايع غذايی و بيو تکنولوژی و تغذيه و تکنولوژی توليد و تندرستی و R&Dو...توصيه مينمايم.

اسم اين مرکز(Economic reserch Service(ERSميباشد.مثلا اگر بخواهيد آرشيو کامل وضعيت قيمت و ميزان فروش و غيره در مورد گندم آمريکا را ملاحضه نماييد در اينجا کليک نماييد.

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:٠۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/۸
comment نظرات ()

The IFT Annual Meeting

يکی از معتبر ترين انجمنهای متخصصين صنايع غذايی در آمريکا Institute of Food Technologists ميباشد.اين انستيتو ناشر مجله معتبر Food Technologyدر آمريکاست.کسانی که دارای سابقه کاری و تحصيلات مرتبط در زمينه صنايع غذايی باشند ميتوانند به عضويت اين انستيتو در آيند.البته با مراجعه به سايت اين انستيتو خواهيد ديد که عضو شدن در اين انستيتو به حالتهای مختلف امکان پذير است.شما ميتوانيد به صورت يک عضو حرفه ای يا يک عضو دانشجو و يا يک شرکت به عضويت اين انستيتو درآييد که در آن صورت حق عضويت پرداختی توسط شما متفاوت خواهد بود.با مراجعه به سايت اين انستيتو ميتوان از آخرين اخبار مرتبط با صنايع غذايی آگاه شد و برخی از بخشهای آن فقط قابل استفاده توسط اعضا ميباشد.(عضويت من نيز در اين انستيتو به تازگی مورد قبول واقع گرديد)

گردهمايی و نمايشگاه صنايع غذايی امسال توسط I.F.Tدر شهر لاس وگاس آمريکا و از روز ۱۲-۱۶جولای۲۰۰۴خواهد بود. جهت سهولت بازديد کنندگان  و سرويس بهتراين نمايشگاه در پنج سالن مختلف برگزار خواهد شد:

۱-ترکيبات مورد استفاده در صنايع غذايی ۲-محصولات تکميل يافته ۳-محصولات جديد ۴-شرکتهای بين المللی ۵-خريداران

همچنين کلاسهای آموزشی کوتاه مدتی نيز جهت بالا بردن سطح اطلاعات علاقه مندان در زمينه های ايمنی غذا(HACCPوGMPوISO)و هم چنين تکنولوژی توليد برگزار خواهد شد.برای اطلاعات بيشتر دراينجا  کلیک نماييد.                         

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٠٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٧
comment نظرات ()

نوشيدن‎ زياد آب‎‎ موجب مسموميت‎ مي‎ شود

نوشيدن‎ بي‎ رويه‎ آب‎ , مسموميـت‎ و اختلالات‎ جسماني‎‎ ناگوار را موجب‎ مي شود.
به‎‎‎ نوشته روزنـامـه لالـيبـر بلـژيـك‎ در اينترنت‎‎ , مسموميـت ناشي‎ از آب‎ بـاعـث بروز نوعي‎‎‎ سندروم‎ جسماني مغزي‎ مي شود.
اين‎‎ مسموميت‎ موجب‎ كاهش‎ ميزان سـديـم‎ خون‎‎ و در نتيجه‎ افزايش‎ آب‎ ميان سلـولـي‎ و متورم‎ شدن‎ بافتهاي‎‎ مغزي مي‎ شود.
IRIB

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٦
comment نظرات ()

Canola oil for cows

با عرض تبريک به مناسبت فرارسيدن سال نو و آرزوی سالی پربرکت برای يکايک دوستان

ماه گذشته در مورد روغن کانولا به بحث و بررسی پرداختيم و از مزايا و معايب آن صحبت کرديم.در اولين بلاگ سال نو نيز خبری را ذکر ميکنم که در ارتباط با روغن کانولاست و شايد دانستن آن برای شما هم خالی از لطف نباشد.

اضافه کردن دانه های روغنی که برای  توليد روغن کانولا مورد استفاده قرار ميگيرند به رژيم غذايی گاوهای شيرده باعث کاهش ميزان اسيدهای چرب اشباع نشده در شير حاصل از اين گاوها ميگردد.به عبارت ديگر باعث توليد شيری سالمتر و کمتر حاوی اسيدهای چرب مضر برای بدن ميگردد.

محققان در ايرلند شمالی با اين روش قادرند ميزان چربيهای اشباع شده موجود در شير را از ۶۴درصد به ۵۰ درصد کاهش داده و ميزان چربيهای اشباع نشده را از ۳۵ درصد به ۴۶درصد افزايش دهند.اين در حاليست که در ميزان شير دهی هيچگونه کاهشی به وجود نمی آيد.خبر کامل را در MSNBC.comملاحضه نماييد.

Adding seeds used to make canola oil into the diet of dairy cows helps reduce the amount of saturated fat in their milk, which could lead to dairy products with more healthy fatty acids and less bad fats. Researchers in Northern Ireland were able to reduce the percentage of saturated fat from 64% to just over 50%, while raising the percentage of unsaturated fat from 35% to 46% - without the cows producing less milk. Full Story

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:٢٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۳/۱/٤
comment نظرات ()