::صنایع غذایی::

تکنولوژی تولیدوعلم موادغذایی

Antioxidant in Green Tea Slows Tumor Growth

مصرف چايی سبز از رشد بعضی تومورهای سرطانی جلوگيری ميکند

مطالعات قبلی محققان نشان داده بود که مصرف چای سبز به جلوگيری از سرطانهايی مثل سرطان پروستات يا ريه يا سينه کمک مينمايد ولی مکانيزم آن مشخص نگرديده بود.

تحقيقات جديد نشان داده است که در چای سبز بطور طبيعی آنتی اکسيدانی به نام EGCG وجود دارد که با پروتئين موجود در سلول سرطانی پيوند برقرار کرده و از اين طريق رشد آن را به تاخير مياندازد.

محققان اذعان داشته اند غلظت مورد نياز از اين آنتی اکسيدان برای جلوگيری از رشد تومورهای سرطانی تقريبا بعد از مصرف ۲تا۳فنجان از اين چايی در بدن به وجود ميايد!!!

نکته جالب توجه اينست که امکان دارد در صورت شناخته شدن چگونگی عمل اين آنتی اکسيدان در آينده از مصرف چايی سبز به عنوان رژيم درمانی جهت مبارزه با سرطان استفاده گردد.نتيجه اين تحقيقات توسط Nature Structural & Molecular Biology Researcher انتشار يافته است.

A powerful antioxidant found in green tea may be responsible for the beverage's heralded anticancer benefits, noted WebMD. New research published in the April issue of Nature Structural & Molecular Biology shows that the antioxidant, known as EGCG, binds to a protein found on tumor cells and dramatically slows their growth. Full Story

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢۸
comment نظرات ()

شکلات غذای پادشاهان

شكلات از دانه هاي درختي بنام تئوبروما كاكائو بدست مي آيد ، تئوبروما يك لغت يوناني است به معني "غذاي پادشاهان "!!! آزتك ها "بوميان امريكاي مركزي " از قرنها قبل اين درخت را حسابي تحويل ميگرفتندو حتي از دانه هاي آن بعنوان پول استفاده ميكردند ، همين آزتك ها بودند كه كشف كردند با له كردن دانه هاي اين درخت و اضافه كردن ادويه به آن ، ميتوانند يك نوشيدني تلخ اما قوي درست كنند .در قرن شانزدهم ، دريانوردان اروپايي اين ماده را در بازگشت از امريكا به كشورهاي خودشان بردند و به آن شكر اضافه كردند و خيلي زود اين ماده تلخ و شيرين تبديل به يك نوشيدني پر طرفدار گران و لوكس در اروپا شد.

حدود سال 1800 ميلادي اولين شكلاتهاي كاكائويي با اختراع تكنيك هاي قالب گيري به بازار آمد ، با استفاده از آسيابهاي مكانيكي مي شد به راحتي دانه هاي درخت كاكائو را له و پودر نرمي از آن درست كرد ،با گرم كردن و ريختن اين پودر در قالب اولين شكلات كاكائويي متولد شد .

در سال 1825 يك هلندي موفق شد كه از دانه هاي كاكائو كره بگيرد ، به اين ترتيب يك قدم بزرگ ديگر در صنعت شكلات سازي برداشته شد . چندين سال بعد رودلف لينت  سوئيسي ، كره كاكائو را به شكلات كاكائويي اضافه كرد تا نرمتر شوند .

در سال 1875بود  كه  سوئيس دنيل با بكار بردن شير در ساخت شكلات ، شكلاتهايي نرمتر و شيرين تر از شكلاتهاي كاكائويي ساخت ، وقتي كه كارخانه نستله ، شير را به صورت پودر يا همان شير خشك توليد كرد شكلاتهاي شيري رونق گرفتند چرا كه پودر شير خيلي بهتر از شير مايع با كاكائو مخلوط ميشد .در حقيقت كره كاكائو ، كه مهمترين ماده تشكيل دهنده شكلات است مخلوطي از چربيهاي سير شده و سير نشده " تري گليسريدها"است كه مقادير نسبي آنها به كشور مبدا بستگي دارد، برخي از تري گليسريدهای سير نشده در كره كاكائو نقطه ذوب پاييني دارند و همين باعث ميشود كه در دماي اتاق تا اندازه اي به حالت مايع در آيند ، افزودن چربي شير به شكلات مقدار تري گليسريدهاي سير نشده در آن را بالا ميبرد و نسبت چربي مايع را زياد ميكند و به همين دليل است كه شكلات شيري نرمتر از شكلاتهاي تيره هستند .سطح يك شكلات با كيفيت خوب شامل تعداد زيادي بلور ريز و كوچك چربي است كه ميتوانند نور را منعكس كنند و به آن ظاهري براق بدهند ، هر گونه شكاف ، ترك و يا حتي اثر انگشت روي سطح شكلات ميتواند باعث بزرگ شدن بلورهاي كوچك و نوك تيز چربي شود ، وقتي بلورها به اندازه اي برسند كه بتوانند نور را از سطح پراكنده سازند به شكلات ظاهري كدر و مات خواهند داد.نقل از سايت خاطره

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٢:٢٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢٧
comment نظرات ()

Diet Coke With Lime

 نوشابه رژيمی جديد ساخت کمپانی کوکاکولا

Diet Coke هاازجمله معروفترين و پرطرفدارترين محصولات کمپانی کو کاکولا ميباشند..با محصولات رژيمی مختلف اين کمپانی همگان کم و بيش آشنا هستند.محصولات رژيمی اين کمپانی شامل:

Diet Coke :که همان محصول رژيمی معمولی بدون قند است و برای کسانی که ميخواهند کالری بالا در نوشابه مورد مصرفشان نباشد مناسب است.

Caffeine Dite Coke :برای علاقه مندان به نوشابه رژيمی ولی بدون کافئين

Diet Vanilla Coke:نوشابه رژيمی با اسانس وانيلی

Diet Cherry Coke:اين هم نوشابه رژيمی با اسانس گيلاس است.

Diet Coke With Lemon :محصول رژيمی با اسانس ليمو يی(درب زرد رنگ)

نام محصول جديد رژيمی اين کمپانی Diet Coke With Limeميباشد.اشتباه نکنيد اين محصول با آخرين محصول رژيمی که نام برده شد دو محصول جداگانه ميباشد.(درب سبز رنگ)برای اطلاعات کاملتر اينجا کليک نماييد.

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٤:۳٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢٥
comment نظرات ()

Microbilogy International

آزمونهای ميکروبی سريع

يکی از مسائل مهم و مطرح در زمينه کنترل کيفيت مواد غذايی مساله کنترل ميکروبی محصول نهايی است.اين آزمونها بعضا نياز به مدت زمانی طولانی (حتی تا ۱۴ )روز دارند تا نتايج توسط واحد کنترل کيفيت مشخص شده و از صلاحيت محصول نهايی برای ارائه به بازار مصرف اطمينان حاصل گردد.خوب نتيجتا شرکتهای توليدی هم بايستی محصول نهايی و آماده ارائه به بازار مصرف را به همين مدت به اصطلاح قرنطينه گذاری نمايند که علاوه بر اينکه باعث ميگردد از تازگی محصول کاسته شود باعث افزايش هزينه توليد(هزينه انبار داری و نرخ بهره)نيز ميگردد.

در دنيای امروز که همه توليد کنند گان در صدد کاهش هزينه های توليد در جهت رقابت با ديگر سازندگان ميباشند نياز به يافتن روشهای  آزمايشگاهی که علاوه بر هزينه در زمان نيز صرفه جويی نمايند بيش از پيش احساس ميگردد. خوشبختانه در دهه اخير کمپانيهای معتبری در اين زمينه اقدام به ارائه اين خدمات نموده اند.اگر شما هم در يکی از آزمايشگاهها و يا مراکزی که در جهت کنترل کيفيت محصولات غذايی فعاليت دارند مشغول به کار هستيد ميتوانيد با تماس با اينگونه شرکتها با روشهای نوين کنترل ميکروبی مواد غذايی آشنا شويد.

يکی از بزرگترين شرکتهای ارائه دهنده روشهای نوين آزمايشا ت ميکروبی در آمريکای شمالی کمپانی Microbiology International  است .اطلاعات کاملتر را در وبسايت اين شرکت پيدا نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٢٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢۳
comment نظرات ()

Photos Show Fast-Food Restaurant Workers Bathing In Kitchen Sink

حمام در سينک ظرفشويی:

قوانين ايالتی امريکا به کارگران رستورانها توصيه مينمايد دستهای خود را همواره تمييز نگه دارند ولی مثل اينکه دو نفر از اين پرسنل کمی زياده روی کرده اند.!!!

دو نفر ياد شده در حاليکه در سينک ظرفشويی که به طور معمول جهت شستشوی ظرفها و قابلمهای آشپز خانه مورد استفاده قرار ميگيرد مشغول استحمام بوده اند به همراه کف فراوان عکس نيز گرفته اند  که حالا باعث دردسرشان شده است.

بلی خبر مربوط به کمپانی معروف Wendy'sاست وهنوز هم مسوولين اين کمپانی در اين مورد اظهار نظری نکرده اند.برای خواندن خبر کامل اينجا کليک کنيد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢۱
comment نظرات ()

 

خواص درمانی انار

تهران‎ ـ رييس‎ بخش‎ فيزيولوژي‎ دانشگاه‎ علوم‎ پزشكي‎ زنجان‎‎ گفت‎: مصرف‎ روزانه‎ يك‎ لـيـوان آب‎ انار طبيعي‎‎ از پيشرفت‎‎ ضايعـات عـروقـي جلوگيري‎ مي‎كند.

دكتر"فريدون‎ حيـدرپـور" روز سـه‎‎شنـبـه در حاشيه‎‎ كنگـره پـيشـگيـري‎‎‎ از بـيمـاريهـاي غيرواگير افـزود: بـيمـاري‎ عـروقـي‎ مـغـز شايعترين‎بيماري‎‎ سيستم‎ عصبي‎ مركزي است‎ كـه‎ يكي‎‎ از عوامل‎ اصلي مرگ‎ ومير در كشـورهـاي‎ پيشرفته‎ است‎ .وي‎‎ خاطرنشان‎ كرد: انار مجموعه‎اي از خـواص‎ درماني‎‎ را داراست‎‎ كه‎‎ به آن‎قابليت بـالايـي در پيشگيري‎ از تغييرات‎ عروقـي‎ كـه‎ مـوجـب‎ بيماري‎ مي‎‎شود, ميدهد. وي‎ افزود: استفاده‎ طولاني‎ مدت‎ از انار بـا كاهش‎ ضايعات‎ عروقي‎ همراه‎‎‎بوده و اين‎ ميـوه به‎‎ عنوان‎‎‎ جديدتريـن مـاده آنتـي‎اكـسيـدان مي‎‎تواند در حفاظت‎ عروقـي نقـش‎ ويـژه‎اي‎ را ايفا كند. وي‎ با اشاره‎‎‎ به اينكه تقليل‎‎ كـلسـتـرول و تري‎ گلسيريدها از جمله‎ خواص‎ درماني‎ انـار است‎‎‎‎, گفـت: ايـن‎ اثـرات دركنـار خـاصـيـت آنتي‎‎‎اكسيداني آن‎ ميتواند در درازمدت‎ سبـب‎ بهبود ضايعات‎ عروقي‎ شود. رييس‎ بخش‎ فيزيولوژي‎ دانشگاه‎ علوم‎ پزشـكـي‎ زنجان‎, اسـتفـاده‎ از انـار, آب‎‎انـار و رب انار را براي‎‎‎ جلوگيري از بيماريهاي قلبـي‎ عروقي‎ و مغزي‎ به‎ افراد سالمند توصيه‎ كرد.واحد مرکزی خبر   

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٩:۳۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٢٠
comment نظرات ()

C.H.I.P.S Book Stores

يکی از بهترين سايتهايی که به صورت آن لاين ميتوان از آن کتاب وسی دی و فيلمهای ويديويی  در زمينه صنايع غذايی خريداری کرد سايت C.H.I.P.S.ميباشد که ميتواند کاربرد بسيار مناسبی در مراکز آموزشی و کتابخانه ها و حتی ارگانهای دولتی داشته باشد.

علاوه بر صنايع غذايی در زمينه های زير هم ميتوان به صورت آن لاين خريد نمود:

  • صنايع شيميايی

اگر زمينه کاری و يا فعاليت شما در هر يک از اين موضوعات است سری به اين سايت بزنيد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۳:۳۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱۸
comment نظرات ()

Carbohydrates have an effect on our mood

کمبود مواد قندی در رژيم غذايی روزانه باعث تندخويی و بد رفتاری می شود

براساس آخرين گزارش  (Massachusetts Institute of Technology (MITکسانيکه که تحت رژيم غذايی خاصی به نام Atkinsonقرار دارند دچار حالت افسردگی و تند خويی ميگردند که اين مساله خصوصا در خانمها به چشم ميخورد.

در اين نوع رژيم غذايی گوشت و تخم مرغ جايگزين مواد قندی مثل نان و برنج ميگردد .مطابق با يافته های انستيتو ماساچوست در آمريکانخوردن کربو هيدراتها باعث توقف توليد ماده ای شيميايی به نام سروتونين ميگردد که اين ماده جهت نرمال بودن وضعيت رفتاری آدمی مورد نياز است.لازم به ذکر است که اين ماده(serotonin)به طور طبيعی در خانمها کمتر از آقايان توسط مغز توليد ميگردد و بهمين دليل کاهش مواد قندی و کربوهيدراتها در خانمها بيشتر باعث بد اخلاقی ميگرددGurdian News

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۱٠:٤٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٧
comment نظرات ()

خواص‎ سحر آميز روغن‎ تخمه‎ كدو

وين‎‎‎ ـ روغن تخمه‎‎كدو درمقابله با بنيانهاي‎ شيميايي‎ آزاد بدن‎‎ كه‎ موجب‎‎ تصلب شراييـن و بيماري‎‎ هاي فشار خوني‎‎ ميشود, موثر است‎.
به‎‎‎ نوشته روزنامه اتريشي‎ اشتانـدارد, روغـن‎‎ سبز و تيره‎‎ كدو كه بـا فـشـار دادن تخمـه‎‎‎ آن‎‎ به دست‎ مي‎آيد توان مقـابلـه بــا بـنيان‎ هـاي‎‎ آزاد كه‎ واكـنش‎ هاي شيميايـي‎ بالايـي‎‎ را در بدن‎ به‎ وجود ميآورند, دارد. اين‎‎ بنيان هاي‎‎ شيميايـي‎ در پيـري زودرس‎ , تصلب‎ شرايين‎ و نيز بروز بيماري‎‎ هاي فشار خون‎ و قلب‎ سهيم‎ هستند. پژوهشگران‎ در نتيجه‎ تحقيقات‎ خـود بـر روي‎ اين‎‎ روغن كه‎‎‎‎ به طلاي‎ سياه, نيز معـروف‎ شده دريافتند روغن‎هاي‎ خوراكي‎ تصفيه‎‎ نشده ديگر در مقايسه‎‎‎ با روغن‎ تخمه كدو به طور متوسط نيروي‎‎ ضد اكسيداتيو كمتري دارند. مصرف‎ اين‎‎ روغن در سالاد توصيه‎ مي‎شود. آلمان‎‎‎, آمريكا و ژاپن از مصرف‎ كـننـدگـان مهم‎ روغن‎‎ تخمه‎ كدو در جهان هستند.
منبع خبر

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:٤٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٦
comment نظرات ()

For Babies, Going With the Grain

مطالعات اخیر نشان داده افزودن اسید فولیک به نان و گندم نا هنجاریهایی که به هنگام زایمان در اثر کمبود اسید فولیک در نوزادان اتفاق میافتد را به میزان یک سوم کاهش میدهد.

پایین بودن سطح اسید فولیک در بدن مادر به هنگام بارداری باعث ضایعه ای به نامNeural Tube Defectsمیگردد.

این تحقیقات در کشور امریکا و در بیمارستان روزولت واقع  در مرکز مانهاتان و به رهبری دکتر مارک ایوانت  صورت گرفته است.New York Times 

 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٤
comment نظرات ()

Roll Stock Inc

شرکت Rollstock Incيکی از سازندگان دستگاههای بسته بندی تحت خلا درکشور امريکا ميباشد. اين شرکت مدلهای جديدی از دستگاههای بسته بندی خود را معرفی نموده است.اين دستگاهها جهت بسته بندی محصولاتی از قبيل گوشت و فيله ماهی و يا ساير مواد غذايی مناسب ميباشد.

اين دستگاه قابليت بسته بندی مواد غذايی به عرض ۲۸۵ميليمتر تا۴۵۹ ميليمتر را داراست.در سه قسمت به زمين اتصال ميابد و جنس بدنه آن از آلومينيوم ميباشد.

اين دستگاه کاملا اتوماتيک بوده و دارای سيتم خودکار جهت کنترل نشتی خلا ميباشد.برای ديدن اين دستگاه و بقيه محصولات اين شرکت اينجا کليک کنيد

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٠۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱۳
comment نظرات ()

Mercury in Fish

جيوه در اغذيه

جيوه عنصر هشتادم جدول تناوبی است.جيوه به صورت يک عنصر طبيعی در خاک و آب وجود دارد.علاوه بر منابع طبيعی بر اثر بعضی از فعاليتهای انسانی (مثل صنعت چاپ و يا دفع ترکيبات جيوه همراه پساب بعضی از کارخانجات)ميزان اين عنصر افزايش ميابد.

جيوه به دو صورت آلی و معدنی وجود دارد.جيوه معدنی يا همان املاح فلزی آن دارای سميت مختصری است حال آنکه ترکيبات آلی جيوه(متيل مرکوری) دارای سميت شديدی ميباشد.تبديل جيوه معدنی به جيوه آلی به کمک ميکروبها و سيستمهای بيو لوژيک در طبيعت انجام ميگيرد.

جيوه در اندام ماهی با پروتئينها ترکيب شده و متيل مرکوری ايجاد مينمايد.تغذيه انسان با ماهی آلوده سبب بروز مسموميت شديد ميگردد.مسموميت ناشی از مصرف ماهيان آلوده در انسان برای اولين بار در ميناماتا درژاپن اتفاق افتاد و از اين رو آنرا بيماری ميناماتا مينامند.عوارض عمده آن مربوط به آسيب قسمتهای مختلف مغز و ايجاد فلجی و عوارض عصبی است.

متيل جيوه به آسانی از پرده جنين عبور کرده و سبب عوارضی در جنين ميشود.به همين خاطر اداره دارو و غذای امريکا هشدارهايی را در اين زمينه برای خانمهای حامله مرتبا ارسال ميدارد.

حداکثر ميزان مجاز جيوه در ماهی و فراورده های دريايی بر اساس اعلام آژانس بازرسی مواد غذايی کانادا ۰.۵ ppmدر نظر گرفته شده است.ميزان متوسط جيوه در غذاهای دريايی بر اساس اعلام FDA را ميتوان در اينجا مشاهده نمود.

اندازه گيری جيوه در مواد غذايی با روش اسپکتروفتو متری جذب اتمی صورت ميگيرد.

 دوست عزيز فربد اميدوارم اين شرح مختصر مفيد واقع گردد.برای اطلاعات بيشتر در هر زمينه هم لينکهايی را که به نظرم مناسب بود قرار دادم.برای اطلاعات کاملتر در اين زمينه ميتوانيد به سايت آژانس استاندارد مراجعه نماييد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:۳٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٢
comment نظرات ()

STUDY SAYS CANADA TOP LOCATION FOR FOOD INDUSTRY INVESTMENT

کانادا بهترين مکان برای سرمايه گذاری در زمينه صنايع غذايی است:

اتاوا-بر اساس يک تحقيق بين المللی کشور کانادا بهترين مکان برای کمپانيهای مواد غذايی جهت دسترسی به بازار امريکای شمالی است.

نام اين تحقيق:The CEO's Guide to International Business Costs, G-7 - 2004 Edition, was conducted ميباشد . در اين تحقيق سرمايه گذاری در زمينه های مختلف از جمله صنايع غذايی در ۱۲۱ شهر از ميان ۱۱ کشور مورد بررسی قرار گرفته است.

وزير کشاورزی کانادا اذعان ميدارد که کليه سرمايه گذاران در زمينه صنايع غذايی کانادا را به عنوان دروازه ای برای دسترسی به بازار بزرگ آمريکای شمالی ميدانند.صنايع غذايی يکی از مهمترين موتورهای چرخش اقتصادی کاناداست.فقط بدانيد که از هر ۷ کار در کانادا يکی در زمينه صنايع غذايی و يا وابسته به آن ميباشد.صنعت غذايی کانادا در سال بين  ۵ تا ۷ بيليون دلار گردش مالی دارد.منبع خبر

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٠٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱۱
comment نظرات ()

ارتباط شکم خالی و طعم عالی

يک مطالعه تازه نشان داده است که وقتی انسان گرسنه است، غذاها برای او لذيذتر می شوند.

پروفسور زورو از دانشگاه مالاوی، در جنوب غربی آفريقا، آزمايش های خود را به روی 16 مرد که صبحانه را از برنامه غذای روزانه خود حذف کردند انجام داد.او دريافت که داوطلبان به هنگام گرسنگی حساسيت بيشتری نسبت به شيرينی و شوری نشان می دهند، درحالی که حساسيت آنها نسبت به تلخی پيش و پس از صرف غذا ثابت ماند.

پروفسور زورو گفت ثابت ماندن حساسيت قوه چشايی نسبت به تلخی، نشان می دهد که بدن در هر شرايط قادر به شناسايی مواد سمی است.به گفته وی اين ساز و کار طبيعی بدن برای طرد غذاهايی است که برای خوردن مناسب نيستند.وی گفت به عقيده وی فرد به هنگام گرسنگی به شيرينی و شوری حساس تر است، زيرا بدن سعی دارد به فرد بگويد که نياز به تغذيه دارد.آزمايش های وی نشان داد که حساسيت فرد به شيرينی و شوری پس از تغذيه به طور چشمگيری کاهش پيدا می کند.هيچ يک از داوطلبان اين مطالعه الکلی يا سيگاری نبودند و هيچ يک از آنها بيش از اندازه چاق يا دچار ضعف بهداشتی نبودند. اين عوامل معمولا قوه چشايی انسان را مختل می کند.نتيجه اين مطالعه در نشريه "بی ام سی نوروساينس" (BMC Neuroscience) منتشر شده است.منبع خبر

***حتما شما هم اين ضرب المثل را شنيده ايد :آدمی اگر واقعا گرسنه باشد حتی سنگ را هم ميخورد!خيلی از ما ها در ايام کودکی و نوجوانی وقتی از خوردن غذايی امتناع ميکرديم و يا نسبت به کيفيت آن ابراز نارضايتی ميکرديم و يا اظهار ميداشتيم اين غذا را دوست دارم و اون يکی را دوست ندارم ..... اين جمله را از بزرگترها ميشنديم ولی آيا هيچ کدام از ماها فکر ميکرديم که اين يک واقعيت علمی است؟آيا باور داريم که در پشت هر يک از ضرب المثلها و جملاتی که تعداد آنها در فرهنگ غنی ادبيات فارسی کم نيست يک واقعيت و يا يک تجربه نهفته است؟حال خواهشی که از دوستان دارم اينست که هر کدام ضرب المثل و يا الفاظی در ارتباط با غذا و عوامل وابسته به آن ميدانند برای اينجانب ارسال دارند يا با گذاشتن کامنت انرا به آگاهی عموم برسانند.منتظر شما هستم

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٧:٢٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/۱٠
comment نظرات ()

معرفی کتاب

اين هفته ليست چند کتاب جديد به دستم رسيد که خدمتتان معرفی ميکنم.اميدوارم مفيد واقع گردد.

Fundamentals of Food Reaction Technology Richard Earle and Mary Earle.Leatherhead International Ltd.,Randalls Rd,Leatherhead, Surrey.KT227RY,UK                                          ISBN:1-904007-53-8     187 pp.39.50ξ

Halal Food Production.Main N.Riaz and Mohammad CRC Press LLC 2000 N.W                      ISBN:1-58716-029-3      2004379pp

Scientific Criteria to Ensure Safe Food National Academies Press 500 Fifth St.N.W Washangton.DCCall1800-624-6242                                                                                   ISBN:0-309-08928-X      401pp.  49.95$

Hog Manure Managment,The Environment and Human Health. Tiffany T.Y Guan and Richard A.Holley .Academic/Plenium Publishers                                                             ISBN:0-306-47807-2       115.00$

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ۸:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٧
comment نظرات ()

Ten Grams of Dietary Fiber Cuts Heart Risk

خبرگزاری رويترـشيکاگو: محققان روز دوشنبه اعلام کردندکه خوردن ۳سيب بطور روزانه يا ديگر منابع حاوی فيبر همچون غلات خطر مرگ در اثر بيماريهای قلبی را بطور قابل ملاحضه ای کاهش ميدهد.

بر اساس تحقيقاتی که بر روی بيش از ۳۳۰۰۰۰نفر در امريکا و اروپا انجام پذيرفته است نتايج نشان ميدهد افرادی که بطور روزانه ۱۰ گرم فيبر در رژيم غذايی خود استفاده نموده اند خطر حملات قلبی ۱۴٪و مرگ بر اثر بيماريهای قلبی ۲۷٪در آنها کاهش يافته است.

بياد داشته باشيد که يک سيب در اندازه متوسط حاوی ۳ گرم فيبر و يک برش نان حاوی حدود۱.۵ويک براکلی حاوی ۲.۷گرم فيبر ميباشد.

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٦:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٦
comment نظرات ()

تغذيه نامناسب باعث کاهش ۲ سانتی متری قد ايرانيان شده است

به گزارش سايت حادثه  از قول معاون سلامت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکي : نامناسب بودن کيفيت تغذيه در کشور طي چند سال اخير، باعث کاهش ۵ / ۲ سانتي قد مردم در کشور شده است .

آرزوي غلامعلي حداد عادل براي تبديل ايران به يک ژاپن اسلاميخبرگزاري فرانسه درگزارشي درباره غلامعلي حداد عادل، يکي از برندگان مقدم انتخابات اخيرمجلس، نوشت که اين ستاره درحال صعود در رژيم محافظه کار روحاني ايران، آرزوي آن را دارد که ايران تبديل به ژاپن اسلامي شود.
 
-من اصلا در صدد اين نيستم که از جهات سياسی واجتماعی ايران وژاپن را مقايسه کنم و بگويم چه راهی را ما در پيش رو داريم تا به ژاپن تبديل شويم ولی از نظر تغذيه ای همگان ميدانند که ژاپنی ها چه برنامه ريزيهای بلند مدتی در جهت افزايش قد افراد ژاپنی در طی ساليان اخير نمودند .(تغيير الگوی غذايی و افزايش آگاهی عمومی از طريق آموزش وارائه تسهيلات در جهت بهبود رژيم غذايی کودکان و ...از جمله اين راه کارهاست)خب با توجه به برنامه ريزيهای کلان و بلند مدت دولت در طی سالهای اخير که شاهد آن بوده ايم!!!اين نظر آقای حداد عادل دور از دسترس نيست.نظر شما چيست؟

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:۳٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٥
comment نظرات ()

تقلب در فلفل

در پی درخواست يکی از دوستان عزيز مبنی بر اينکه در فلفل چه موادی به عنوان تقلب شناخته ميشود بايستی عرض کنم که:

-برای تقلب در فلفل از موادی نظير خاک اره نرم و پوست گردوی نرم شده و يا فندق و آرد نخود چی  وهسته نرم شده خرما تفاله زيتون و مواد مشابه به عنوان پايه استفاده کرده و برای ايجاد تندی و رنگ و مزه آنرا با پودر فلفل فرنگی يا خردل سياه مخلوط مينمايند.

در مواردی که خاک اره اضافه شده باشد به راحتی با آزمايش ميکروسکوپی ميتوان به تقلب پی برد.برای شناسايی پوست گردو و هسته خرما و تفاله زيتون نحوه عمل به اين ترتيب است که ابتدا بايد معرف لازم را بسازيم.(مخلوط الکل ۹۰-۹۵درجه و اسيد فسفريک به نسبت مساوی و هر يک حدود ۱۵ ميلی ليتر تهيه شده و به آن يک گرم مخلوط فلورو گلوسين اضافه ميشود)۲ميلی از معرف را روی يک شيشه ساعت ريخته و مقداری از فلفل مشکوک را روی آن ميريزيم و کمی گرم ميکنيم در اين حالت سلولهای ناخالصيهای فوق به رنگ قرمز مشاهده ميشود. 

همانطوريکه که ملاحضه مينماييد تقلبات در مواد غذايی بسيار متنوع بوده و همين امر نياز به نظارت مداوم و موثر را ضروری مينمايد.يکی از بهترين راههای مقابله با تقلبات افزايش سطح آگاهی عمومی نسبت به اينگونه تقلبات است.در همين راستا هر چند گاه يکبار در مورد اين موضوع با هم صحبت خواهيم کرد. 

   + نادر بحرینی اصفهانی ; ٥:٢۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٢/۱٢/٤
comment نظرات ()